Combi Sport Arena huren

1 dag  175,00
excl. BTW
1 dag 211,75
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

COMBI SPORT ARENA HUREN

Met de combi-sportarena gebruik je verschillende sportattributen om zo veel mogelijk punten te scoren met het IPS-systeem. Gebruik je skills en haal meer punten dan je tegenstander! Het sportieve segment zorgt voor extra uitdaging. Hoe goed ben jij met een voetbal, tennisbal en/of pijl en boog? 

Wat voor attributen huur je bij de Combi Sport Arena?

Bij de Combi Sport Arena leveren wij de volgende attributen

  • 2 bogen & 8 pijlen
  • 2 tennisballen
  • 2 handballen

Dit is de standaard, wil je liever andere attributen erbij huren, dan is dat ook mogelijk. Laat het ons weten en wij bekijken samen de mogelijkheden.

Hoe werkt de combi sport arena?

De Combi Sport Arena wordt uitgerust met een IPS-systeem. Bij het IPS-systeem zit ook een koffer met punten telling. Hiermee kan je gemakkelijk een wedstrijd doen van 1 tegen 1 of 2 tegen 2. Je schiet dus met pijl en boog of tennisbal/voetbal vanaf buiten de arena op de spots in de Combi Sport Arena. Raak je juiste spot (groen = team 1 & rood =team 2) komt er 1 punt bij op het scorebord. Maar raak je de sport van het andere team dan help je de tegenstanders, opletten dus!

Teambuildingsactiviteit

De Combi Sport Arena is een perfecte teambuildingsactitviteit. Er horen namelijk de volgende eigenschappen bij behendigheid, snelheid, precisie, samenwerken (met team van 2 vs 2), onderlinge strijd en gelach! Genoeg ingredienten om de Combi Sport Arena te huren! Ennnn, geschikt voor jong en oud.

Bestel nu onze Combi Sport Arena of bekijk ons volledige aanbod Sport en Spel activiteiten voor een activiteit voor jou.

Producteigenschappen

Lengte
5.5 meter
Breedte
5.0 meter
Hoogte
3.5 meter
Stroombehoefte
1x 1100 watt
Aantal Deelnemers
2-4 personen
Leeftijdsindicatie
kinderen en volwassenen
Vrijwilligers
Minimaal 1 actief persoon die helpt bij de op- en afbouw

Producten in pakket

1x
IPS set
1x
Combi Sport Arena
Combi Sport Arena