• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen
Prijs
€ 0 € 425 € 0 t/m € 425

Sport en Spel huren bij TimTom Attractieverhuur

In deze collectie Sport en Spel vindt u alles voor de actieve groepsevenementen. Bij ons zijn er zoveel fantastische opties dat er van alles mogelijk is. Zelfs organiseren wij complete sportdagen waar pleinen en velden veranderen in sport en spel – walhalla’s. Om u alvast een idee te geven van enkele leuke attracties tijdens een sport en spel dag, zetten we er een paar hieronder op een rijtje:

 • Reuze balle huren
  Leuk om op te lopen voor de kundige atleet en fantastisch om racespelletjes op te doen. Een reuzenbal is 1,5 tot 2 meter hoog. Wij raden dan ook aan om spelen hiermee op een zachte ondergrond te organiseren (zie ook voorbeelden in ons assortiment ‘Sport en Spel’).
 • Kruiptunnels
  De kruiptunnels zijn er voor jong en oud! Houd een estafette en probeer als team als eerste over de finish te komen! Een eenvoudige maar tijdloze sport en spel attractie.
 • Sponsbroek volwassenen en kinderen
  Vooral leuk tijdens de warmere dagen. De sponsbroeken zijn op een sport en spel dag hartstikke leuk om zo snel mogelijk water van de ene emmer naar de andere emmer over te brengen. Snelheid en gladheid zijn daarbij een hilarische combinatie.
 • Sportdag organiseren
  Maar het allerleukste is natuurlijk een combinatie van allerlei attracties op een sport en spel dag. Wilt u voor een hele dag sport en spel voor uw vereniging, bedrijf of school? Wat denk je bijvoorbeeld van een tof zeskamp?Wij maken er een onvergetelijk evenement van. Neem hiervoor contact met ons op.

Sport en spel: organiseren en huren

Alle sport en spel attracties zijn bij ons op verschillende manieren te huren: van afhalen tot compleet verzorgen. Vraag hiernaar in onze offerte. Voor een hele dag sport en spel maken wij voor u een offerte op maat. Er zijn voor zowel grote als kleine budgets verschillende mogelijkheden. Bel ons hiervoor op (+31) 0416 28 38 49 of +316 48 34 32 63: telefonisch bereikbaar tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Of mail info@attractieverhuurTimTom.nl. Sport en spel begint bij Attractieverhuur TimTom!

You can select 5 products only