• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Disco Springkussen

Bekijk onze prijzen

Gegevens
 • Lengte : 5
 • Breedte: 5
 • Hoogte : 3,5
 • Inbegrepen: Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies), stroomhaspels, haringen
 • leeftijdsindicatie: Kinderen
 • Stroombehoefte: 1 x 1100watt : 1 x 220volt
 • Keurmerk TimTom: Ja
 • Werkterrein: + 1 meter
*Prijzen zijn excl 21% btw en excl €0,70 per gereden kilometer
Samples
Certificaat Disco
op- en afbouw instructies disco Springkussen
Omschrijving

Disco springkussen

Het feest begint in het disco springkussen van Attractieverhuur TimTom. Een disco springkussen is een van onze fantastische en originele springkussens die leuk zijn voor kinderen en mensen die zich nog kind voelen. In het disco springkussen is er namelijk een feestje gaande dat niemand wilt missen. Binnenin het disco springkussen zit een te gekke muziekinstallatie met spetterende disco verlichting. Hiermee creëert u het beste van twee werelden op ieder kinderfeestje: muziek en spel. En Attractieverhuur TimTom regelt het helemaal voor u. Met onze diensten kan het feestje niet meer stuk. U kiest namelijk bij ons een offerte op maat waarbij wij u verschillende voorstellen doen. We zetten ze even in het kort op een rijtje:

Disco springkussen afhalen

Op onze locatie in Kaatsheuvel vindt u alle attracties die wij te bieden hebben. Hier kunt u het disco springkussen afhalen en na afloop weer terugbrengen. Van ons krijgt u een heldere gebruiksaanwijzing met instructies over het op- en afbouwen van het disco springkussen.

Disco springkussen bezorgen en ophalen

Maar ook bieden wij u de mogelijkheid om door ons het disco springkussen te laten bezorgen en af te halen. Het enige wat u nog hoeft te doen, is de attractie op te bouwen.

Disco springkussen bezorgen en plaatsen

Kiest u ervoor om het disco springkussen door ons te laten plaatsen, dan zorgen wij voor het leveren, op-, afbouwen en weer ophalen ervan. Hiervoor hoeft u niets meer te doen dan aan te wijzen waar het springkussen moet komen staan.

Disco springkussen compleet verzorgd

Met een compleet verzorgde disco springkussen voegt u een extra dimensie toe aan het feestje. Als specialist in evenementenorganisatie, bezoeken wij u gedurende vijf uren en begeleiden wij het springkussen. Meer ideeën voor een kinderfeestje? Ook artiesten zoals een ballonnenclown en andere springkussens zijn mogelijk.

Contact

Vragen over onze diensten? Laat het ons weten. Neem contact op met Attractieverhuur TimTom door te bellen naar (+31) 0416 28 38 49 of +316 48 34 32 63 (WhatsAppen naar mobiele nummer kan ook): wij zijn bereikbaar tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Of stuur uw bericht aan info@attractieverhuurTimTom.nl en u krijgt zo snel mogelijk een reactie. Voor de beste service en een scherpe prijs huurt u een disco springkussen bij TimTom.

Voordelen
 • De enige 100% van Nederlandse bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment

Dit zal u ook wel bevallen

You can select 5 products only