Enkele Mega ballen huren

1 dag  325,00
excl. BTW
1 dag 393,25
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

DE ENKELE MEGA BALLS HUREN OP UW EVENEMENT OF ZESKAMP

Stuiter over de baan en spring van bal naar bal. Ditmaal is er geen directe tegenstander, zoals bij de Dubbele Megaballs, maar is het jou versus de tijd. Win het van de grote rode ballen en blijf overeind tot de finish van het Spel zonder grenzen.

 DE ENKELE MEGA BALLEN HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

De Enkele Mega Balls is een stuiterend spelelement. U kunt de Enkele Mega Ballen in vier verschillende vormen huren bij Attractieverhuur TimTom. De offerte op maat geeft u keuze uit: afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouwen en compleet verzorgd. De Enkele Mega Ballen is tevens voorzien van gebruikershandleiding incl. gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Hierdoor is een stormbaan huren geen enkel probleem meer.

VEILIGHEID, KEURING EN LAAGSTE PRIJSGARANTIE

De Enkele Mega Ballen is voorzien van een typegoedkeuring. Bij Attractieverhuur TimTom werken wij uitsluitend met Nederlandse materialen waardoor wij kwaliteit als beste kunnen waarborgen. Wij bieden u de beste kwaliteit tegen de laagste prijs garantie. Vindt u de Enkele Mega Ballen van eenzelfde kwaliteit en toch goedkoper, dan passen wij onze prijs aan.

OOK IDEAAL ALS ZESKAMP ONDERDEEL

Kun je geen genoeg krijgen van onze spellen zoals de enkele mega balls? Dan kun je er voor kiezen om een zeskamp te organiseren. Een zeskamp bestaat uit verschillende leuke zeskamp spellen. Met een zeskamp ben je gegarandeerd een hele dag bezig met de leukste activiteiten. Je kunt deze activiteiten zelf uitkiezen of door ons team laten samenstellen. Met keuze uit meer dan +25 verschillende zeskamp spellen zit er altijd wel iets tussen voor iedereen. Als u liever kiest voor een zeskamp pakket kan dat natuurlijk ook. Door onze jarenlange ervaring in het vak, weten wij als de beste wat leuke combinaties zijn voor een zeskamp. Een zeskamp huren kan vandaag nog!

Producteigenschappen

Lengte
16.5 meter
Breedte
6.0 meter
Hoogte
3.5 meter
Stroombehoefte
2x 1100 watt
Aantal deelnemers
1
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en volwassenen
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja