• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen
Prijs
€ 0 € 4000 € 0 t/m € 4000

Spelkussens te huur bij TimTom Attractieverhuur

Onze spelkussens zijn uniek in hun categorie en ideaal voor elk zeskamp. De attracties zijn ontwikkeld om deelnemers te vermaken en om uw evenement te kleuren. Spelkussens kun je bij ons huren in verschillende prijs categorieën. Zo kunnen wij voor elk event een op maat gemaakt programma aanbieden. Spelkussens worden steeds populairder en een toevoeging voor elk interactieve element van een evenement. Deelnemers gaan niet alleen de strijd aan met elkaar, ook de Spelkussens zullen hen uitdagen tot het uiterste.

Juiste spelkussen kiezen voor evenement

Bij het organiseren van een evenement komt een hoop kijken. Bij Attractieverhuur TimTom willen we het voor u een stukje makkelijker maken met onze service. In onze service zullen we u zoveel mogelijk ondersteunen en onderzoeken wat past bij jullie wensen. We hebben een aantal standaard combinaties van zeskamp pakketten en stormbanen waar onze spelkussens in zitten. Wil u liever een pakket op maat, dan denken we graag met u mee om een perfecte combinatie van spelkussens en eventueel andere attracties te creëren.

De mooiste springkussens

Bij Attractieverhuur TimTom vinden we dat onze 6-kamp spelkussens bijzonder en uitdagend moeten zijn. Zelf willen we altijd vernieuwen in ons aanbod en daarom hebben we samen met onze Nederlandse leverancier vaak aan tafel gezeten om tot unieke spelkussens te komen. Unieke Spelkussens van de beste kwaliteit en Nederlandse makelij , waar jong en oud veilig een geweldige dag kunnen hebben. Het verspreiden van blijheid, geluk en gezondheid zijn voor ons van gigantisch belang! Met onze Spelkussens hopen we daar in te kunnen slagen, kijk bijvoorbeeld eens naar de Multi Sky Swing, Klimwand The Wall en de Dubbele Mega Balls!

You can select 5 products only