• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen
Prijs
€ 0 € 4000 € 0 t/m € 4000

UNIEKE SPELKUSSENS IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Spelkussens huren bij Attractieverhuur TimTom staat garant voor vertier voor jong en oud! Onze spelkussens zijn uniek in zijn soort. Ontwikkeld om deelnemers te vermaken en om uw evenement te kleuren. Spelkussens kunt u bij ons huren in verschillende prijs categorieën. Zo kunnen wij iedere klant op maat bedienen. Spelkussens zijn erg populair en een toevoeging voor het sportieve element van evenement. Deelnemers gaan niet alleen de strijd aan met elkaar, ook de Spelkussens zullen hen uitdagen tot het uiterste. We hebben zelfs verschillende Spelkussens met draaiende elementen zoals The Striker, het Spinning Wheel en de Dizzy Spin!

WELKE SPELKUSSENS PASSEN BIJ JOU?

Het organiseren van een evenement kan een hoop kopzorgen geven. Bij Attractieverhuur TimTom willen we het voor u een stukje makkelijker maken met onze service. In onze service zullen we u zoveel mogelijk ondersteunen en kijken wat passend is bij uw wensen. We hebben een aantal standaard combinaties van zeskamp pakketten en stormbanen waar onze spelkussens in zitten. Wil u echt een pakket op maat, dan denken we graag met u mee om een perfecte combinatie van spelkussens en eventueel andere attracties te creëren. Wij zitten altijd vol leuke zeskamp ideën!

SPELKUSSENS HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Bij Attractieverhuur TimTom vinden we dat onze Spelkussens bijzonder en uitdagend moeten zijn. Zelf willen we altijd vernieuwen in ons aanbod en daarom hebben we samen met onze Nederlandse leverancier vaak aan tafel gezeten om tot unieke Spelkussens te komen. Unieke Spelkussens van een A-kwaliteit , waar jong en oud veilig een geweldige dag kunnen hebben. Het verspreiden van blijheid, geluk en gezondheid zijn voor ons van gigantisch belang! Met onze Spelkussens hopen we daar in te kunnen slagen, kijk maar eens naar de Multi Sky Swing (waar de Dubbele Base Jump onderdeel van is), Klimwand The Wall en de Dubbele Mega Balls!

You can select 5 products only