• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Klein Waterzeskamp Pakket

Bekijk onze prijzen

Gegevens
*Prijzen zijn excl 21% btw en excl €0,70 per gereden kilometer
Dit zeskamppakket bevat een stapelkorting van 15% op de prijzen van de losse onderdelen!
Omschrijving

KLEIN VAN STUK, GROOT IN PLEZIER!

Niet bang voor een nat pak? Haal dan het Klein Waterzeskamp Pakket in huis! Voor een beperkt budget haal je hiermee namelijk zes grensverleggende attracties in huis, waarvan er drie met waterpret. Zo begint het Klein Waterzeskamp Pakket direct kletsnat met de opblaasbare Dubbele Buikglijbaan . Hierna haal je een natte broek bij de Sponsbroek (zowel voor kinderen als volwassenen ), waarna je in de Kamelenrace het water in je kamelenbult naar de overkant dient te brengen. We stuiteren in ons Klein Waterzeskamp Pakket vervolgens door op de Skippyslang (wederom zowel voor kinderen als volwassenen ). Het Klein Waterzeskamp Pakket eindigt met de Plunderen en ons Vliegend tapijt.

VOORWAARDEN KLEIN WATERZESKAMP PAKKET

Het Klein Waterzeskamp Pakket wordt compleet geleverd, inclusief alle benodigde hulpmaterialen. Je dient bij het afnemen van het Klein Waterzeskamp Pakket wel zelf zorg te dragen voor het vullen van het bad van de Dubbele Buikglijbaan en het Plunderen . Daarnaast dient er een normale wateraansluiting binnen 35 meter aanwezig te zijn. Bij het bestellen van het Klein Waterzeskamp Pakket horen we ook graag of deze ingezet gaat worden voor kinderen of volwassenen. Dan kunnen wij hier onze service optimaal op aanpassen! Wij proberen mee te helpen aan een onvergetelijke zeskamp.

Zeskamp huren bij TimTom

U kunt er ook voor kiezen om uw eigen zeskamp pakket samen te stellen bij Attractieverhuur TimTom. Mist u namelijk nog een aantal zeskamp spellen die u er toch graag bij had willen? Dan kunt u deze gemakkelijk zelf samenstellen. Daarnaast kunt u ons altijd bereiken via telefoon of via de mail. We zullen dan samen met u kijken wat we voor u kunnen doen. We hebben keuze uit meer dan +25 verschillende zeskamp spellen, zo heeft u dus genoeg te kiezen. Een zeskamp huren doet u bij Attractieverhuur TimTom, lekker gemakkelijk en super voordelig!

Voordelen
 • De enige 100% van Nederlandse bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment

Dit zal u ook wel bevallen

You can select 5 products only