Plunderen huren

1 dag  125,00
excl. BTW
1 dag 151,25
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

ALLES IS VOOR... JOU

Plunder als eerst het smokkelwaar van het eiland af terwijl je de sponzen of waterballonnen van je vrienden ontwijkt. Daar draait het om bij onze Plunder attractie. De Plunder attractie is een spannend en interactief spel. Bekogel je vijanden en zorg ervoor dat zij er niet met de smokkelwaar vandoor gaan. Maar... Pas op! Wanneer je deze plunder attractie trotseert, moet je zelf ook alert zijn op de aanval. Spanning en strijd gegarandeerd tijdens een leuke zeskamp

PLUNDEREN HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Wat moet u weten voor u plunderen wilt huren? U kunt plunderen in vier verschillende vormen huren. De offerte op maat geeft u keuze uit: afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouwen en compleet verzorgd. Plunderen is voorzien van gebruikershandleiding incl. gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Bij het Plunderen dient u bij het afnemen wel zelf zorg te dragen voor het vullen van de attractie. Daarnaast dient er een normale wateraansluiting binnen 35 meter aanwezig te zijn. Voor meer water plezier kunt u een kijkje nemen bij onze Tobbedansbaan, of Water Roll stormbaan.

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

Met onze flexibele en gedreven service doen we zo goed mogelijk ons best om de wens van de klant tot vervulling te laten komen. Naast service streven we ook naar de allerbeste kwaliteit spelkussens ! Plunderen is hier een perfect voorbeeld van. Deze spetterende waterattractie is daarom ook Nederlandse komaf en voorzien van een typegoedkeuring.

Producteigenschappen

Lengte
6.0 meter
Breedte
6.0 meter
Hoogte
4.5 meter
Stroombehoefte
1x 1100 watt
Aantal deelnemers
2
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Obstakels
Ja
Waterbehoefte
10000 liter bad
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja