Krachtstroomkabel huren

1 dag  20,00
excl. BTW
1 dag 24,20
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

Krachtstroomkabel huren

De krachtstroomkabels van TimTom zijn 25 meter lang. Wij hebben 6 krachtstroomkabels van 32 ampere en 2 krachtstroomkabels van 16 ampere. De kabels dienen als verbinding tussen de aggregaten en verdeelkasten. Op de verdeelkasten zitten weer 220/230 volt aansluiting, hier kan je dus de apparaten op aansluiten. De kabels van TimTom hebben een 5 polige stekker en contrastekker.

Extra krachtstroomkasten huren? Dat kan via deze link.

Aggegraat huren

De aggregaten verhuur is ontstaan uit onze eigen ervaring dat de aanwezige stroomvoorzieningen vaak niet ideaal of toereikend is. Als er te weinig stroom aanwezig is kunt u bij ons een mobiele aggregaat huren. Het huren van de aggregaten zijn hieronder onderverdeeld met daarbij ook het stroombehoefte wat de aggragaat kan leveren.

Er zijn een hoop verschillende aggregaten te huur met elk een andere stroombehoefte. Maar welk heb jij nodig op je event? Wij krijgen deze vraag vaker, daarom hebben wij achter elke aggregaten verhuur de stroombehoefte vermeld. Het enige wat jullie zelf moeten onderzoeken is hoeveel wattage de producten/attracties verbruiken. Als jullie attracties bij ons huren kan dit eenvoudig, doordat bij elk product in het kopje 'producteigenschappen' de stroombehoefte per attractie staat vermeld. 

Aggregaat huren, incl. bekabeling

Wij leveren onze aggregaten inclusief 1 krachtstroomkabel en 1 krachtstroomkast. De krachtstroomkabels van TimTom zijn 25 meter lang. Is dit genoeg? Dit hangt af van hoever de stroompunten van elkaar af staan en hoeveel stroombehoefte u nodig heeft. Als u een aggregaat huurt boven de 20 kVA heb je meerdere krachtstroomkabels en krachtstroomkasten nodig. Dit komt doordat 1 krachtstroomkast niet de volledige stroombehoefte kan doorgeven aan de aggregaat. 

Hieronder staat een stappenplan om te bekijken hoeveel krachtstroomkabels en kasten je nodig hebt:

  1. Bepaal de plek van de aggregaat.
    Hou hier ook rekening met de aanrijroute van de aggregaten.
  2. Bepaal de plekken waar je stroom nodig hebt en of daar ook een krachtstroomkast moet staan.
  3. Berekenen hoeveel meter krachtstroomkabel je nodig hebt.
    Let op! De krachtstroomkabels gaan per 25 meter.

Extra krachtstroomkasten huren? Dat kan via deze link.

Aggregaten huren bij TimTom aggregaten

Heeft u een geschikt aggregaat gevonden? Reserveer deze dan nu alvast, zodat u er zeker van bent dat u deze kunt gebruiken op de gewenste datum. Plaats het aggregaat in uw winkelmand, vul uw gegevens in en reserveer deze online. Wij laten snel, maar altijd binnen 24 uur, weten of het gewenste aggregaat beschikbaar is op de door u opgegeven data. Daarnaast houden wij u gedurende het gehele proces op de hoogte van uw reservering. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Overig aanbod

Organiseert u een evenement of heeft u een aggregaat nodig voor op de bouw? Bekijk dan snel de aggregaten verhuur van TimTom aggregaten. Naast het verhuren van aggregaten verhuren wij veel meer. Zo hebben wij vele opblaasbare springkussenstormbaan verhuurzeskamp huren en Bungee Trampolines huren. Daarnaast hebben wij ook een partyverhuur catogorie met tenten verhuur, licht en geluid verhuur, heaters huren en discoverlichting huren. U vindt het allemaal in ons assortiment. 

Contact

Ben je van plan om binnenkort een sportieve of actieve dag te organiseren? Dan denken wij van TimTom Attractieverhuur graag met je mee. We kunnen meedenken wat betreft de krachtstroomkabels huren maar ook op het gebied van springkussens, grotere stormbanen, zeskampen of andere attracties.

Je kunt ons tegenwoordig ook Whatsappen, we zijn bereikbaar op het nummer +316 24 65 65 94. Uiteraard kun je ons ook mailen op info@attractieverhuurTimTom.nl

 

Producteigenschappen

Lengte
25.0 meter