Bungee Trampoline huren

1 dag  800,00
excl. BTW
1 dag 968,00
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

BUNGEE TRAMPOLINE HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Een bungee trampoline huren staat garant voor plezier en vertier op uw evenement. Bij Attractieverhuur TimTom kunt u de 4-in-1 bungee trampoline set huren. Deze bungee trampoline biedt vier mensen tegelijkertijd de mogelijkheid te springen op de trampoline. De bungee trampoline is een fantastische attractie, waarbij deelnemers tot wel tien meter de lucht in springen en alle tijd hebben voor acrobatiek en salto's. 

De Bungee Trampoline wordt standaard 3 uur vanuit ons begeleidt, als je extra begeleidingsuren wenst kan je dit toevoegen in het winkelwagen.

WAT IS EEN BUNGEE TRAMPOLINE?

De bungee trampoline is sinds enkele jaren niet meer weg te denken van een kermis of sportief evenement, zo kiezen veel organisaties voor onze trampoline bungee. Dit is een trampoline met tuigje waar je in vast gezet wordt. Door deze borging in combinatie met sterke veren en een trampoline kan erg hoog gesprongen worden en voelt het alsof u de lucht in wordt geschoten. Het enige wat je hoeft te doen is mee te springen. Ze noemen het daarom ook wel een trampoline bungee jumping! In principe kan iedereen gebruik maken van de bungy trampoline. De enige eisen die eraan vastzitten is het gewicht van de deelnemer, dit dient tussen de 12 en 90 kilo te zijn. Helaas is het voor mensen boven de 90 kilo niet mogelijk gebruik te maken van deze attractie. Een bungee trampoline huren was nog nooit zo makkelijk!

WAAROM EEN BUNGEE TRAMPOLINE HUREN?

Met deze attractie kun je met maar liefst vier andere heerlijk springen. Je kunt ultieme hoogtes behalen tot wel tien meter! Dat klinkt wellicht spannend, maar je zit altijd bevestigd aan een tuigje zodat je altijd veilig bent. Daarnaast wordt de veiligheid van onze bungee trampoline set om de twee jaar gekeurd door een erkend keuringsbedrijf met de hoogste kwaliteitseisen. Ook zorgen wij met ons bungee trampoline verhuur ervoor dat je er nooit alleen voor staat wanneer je wilt beginnen. Wij hebben goed opgeleide instructeurs die altijd een oogje in het zeil houden, en je daarnaast begeleiden wanneer je voor het eerst de bungee trampoline opgaat. Je hoeft zeker niet bang te zijn dat je iets fout installeert, want wij komen je altijd helpen. Van bezorging tot op- en afbouw. Bij bungee trampoline verhuur TimTom is alles geregeld zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van deze toffe attractie.

BUNGEE TRAMPOLINE VERHUUR BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Het aantrekkelijke aan de bungee trampoline, is dat wij dit compleet voor je verzorgen. En daardoor profiteer je van de volgende voordelen:

  • Veiligheid: Wij laten de trampoline jaarlijks testen door een erkend bedrijf op de hoogste kwaliteitseisen. Intern zijn onze instructeurs bovendien opgeleid met veiligheids- en handelingsprocedures. Hiernaast installeren wij ook dranghekken wanneer je bij ons de bungee trampoline huurt, zodat de toestroom geordend verloopt en omstanders op veilige afstand blijven.

  • Instructies voor optimaal plezier: een bungee trampoline huren houdt ook in dat onze instructeurs de dag begeleiden. Naast dat de tuigjes op de juiste, veilige manieren worden geïnstalleerd, bieden zij ook adviezen en begeleiding bij het springen die zorgen voor een leukere beleving.

  • Juiste installatie: wanneer u bij ons een bungee trampoline set gaat huren, dan zorgen wij dat alles wordt verzorgd. Bij een bungy trampoline hoort namelijk ook de bezorging, een deskundige begeleiding, complete op- en afbouw en transport terug.

BREED ASSORTIMENT ATTRACTIES HUREN

TimTom heeft naast de bungee trampoline meer trampolines te huur. Zo is een trampoline met veiligheidsnet huren voor tijdens een evenement een echte favoriet. Naast trampolines hebben wij een breed assortiment top attracties. Het organiseren van een zeskamp is voortaan een eitje met TimTom. Huur verschillende zeskamp spellen tegelijk en creëer een wedstrijd voor jong en oud op de Bungee Run. Versla jij de weerstand van je tegenstander met een directe krachtmeting in de Klaverbungee of tijdens een klim aan de Mobiele Klimwand (van 9 meter hoog)? Kijk lekker rond op de site voor meer zeskampspellen of ander attractieverhuur en laat je verwonderen door ons aanbod!

Wij hebben de meest gestelde vragen over de Bungee Trampoline verhuur gebundeld in een FAQ (veelgestelde vragen) over de Bungee Trampoline.

Producteigenschappen

Lengte
10.0 meter
Breedte
10.0 meter
Hoogte
8.0 meter
Stroombehoefte
1x 3000 watt
Aantal deelnemers
4
Inbegrepen
3 uur begeleiding
Leeftijdsindicatie
vanaf 3 jaar tot en met 80+
Certificaat
Ja

Beschikbare bestanden