• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Bungee Trampoline

Bekijk onze prijzen

Gegevens
 • Lengte : 10
 • Breedte: 10
 • Hoogte : 8
 • Inbegrepen: Stroomhaspels
 • leeftijdsindicatie: vanaf 2 a 3 jaar tot en met 80 jaar
 • Stroombehoefte: 1 x 3000watt : 1 x 220volt
 • Keurmerk TimTom: Ja
 • Werkterrein: +1 meter
 • Vuurhuurmogelijkheden:

  Veiligheid
  Werkwijze
  Veel gestelde vragen

*Prijzen zijn excl 21% btw en excl €0,70 per gereden kilometer
Samples
Certificaat Bungee trampoline
Omschrijving

Bungee trampoline huren

Een bungee trampoline huren staat garant voor plezier en vertier op uw evenement. Bij Attractieverhuur TimTom kunt u de 4-in-1 bungee trampoline huren. Door deze bungee trampoline huren geeft u vier mensen tegelijkertijd een onvergetelijke dag. De bungee trampoline is namelijk een fantastische attractie waarbij deelnemers tot wel tien meter de lucht in springen.

Wat is een bungee trampoline

Een bungee jump huren is misschien wel heel erg hoog gegrepen. Daarom kiezen veel organisaties voor een trampoline bungee. Dit is een trampoline met tuigje waar u in vast gezet wordt. Hierdoor kan erg hoog gesprongen worden en voelt het alsof u de lucht in wordt geschoten. Het enige wat u hoef te doen is mee te springen. Ze noemen het daarom ook wel een trampoline bungee jumping! In principe kan iedereen gebruik maken van de bungy trampoline. De enige eisen die eraan vast zitten is het gewicht. Er moet een minimaal gewicht zijn van 12 kilogram. Het maximale gewicht is 90 kilo. Een bungee trampoline huren was eigenlijk nog nooit zo makkelijk! Lees u goed in over de veiligheid en werkwijze van de bungee trampoline verhuur.

Waarom bungee trampoline verhuur

Met deze attractie kun je met maar liefst vier andere heerlijk springen. Je kunt ultieme hoogtes beleven tot wel tien meter! Dat klinkt natuurlijk onwijs spannend en eng, maar je zit altijd bevestigd aan een tuigje zodat je niet helemaal zo vrij als een vogeltje bent. Daarnaast wordt de veiligheid van ons bungee trampoline verhuur jaarlijks getest door een erkend bedrijf met de hoogste kwaliteitseisen. Bij ons dus geen onverwachte ongelukjes! Ook zorgen wij met ons bungee trampoline verhuur ervoor dat je er nooit alleen voor staat wanneer je wilt beginnen. Wij hebben goed opgeleide instructeurs die altijd een oogje in het zeil houden, en je daarnaast begeleiden wanneer je voor het eerst de bungee trampoline opgaat. Voor optimale resultaten geven ze zelfs adviezen om tot ongelofelijke hoogtes te komen en de beste springer te worden! Je hoeft zeker niet bang te zijn dat je iets fout installeert, want wij komen je altijd helpen. Van bezorging tot op- en afbouw. Bij bungee trampoline verhuur TimTom is alles geregeld zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van deze toffe activiteit.

Bungee trampoline verhuur bij TimTom

Het gave aan de bungee trampoline, is dat wij dit compleet voor u verzorgen. En daardoor profiteert u van de volgende voordelen:

 • Veiligheid: Wij laten de trampoline jaarlijks testen door een erkend bedrijf op de hoogste kwaliteitseisen. Intern zijn onze instructeurs bovendien opgeleid met veiligheids- en handelingsprocedures. Bovendien installeren wij ook dranghekken wanneer u bij ons een bungee trampoline huren: gaat, zodat de toestroom geordend verloopt.
 • Instructies voor optimaal plezier: een bungee trampoline huren houdt ook in dat onze instructeurs de dag begeleiden. Naast dat de tuigjes op de juiste, veilige manieren worden geïnstalleerd, bieden zij ook adviezen bij het springen die zorgen voor een fantastische beleving.
 • Juiste installatie: en wanneer u bij ons een bungee trampoline gaat huren, dan zorgen wij dat alles wordt verzorgd. Bij een bungy trampoline huren hoort namelijk ook de bezorging, een deskundige, op- en afbouw en weer afhalen. Een bungee trampoline huren is ideaal dankzij onze service.

De voordelen van een bungee trampoline huren bij TimTom Events

Een bungee trampoline huren van ons betekent dat u uit kunt gaan van de volgende voordelen:

 • Laagste prijs garantie
 • Unieke attracties van de beste kwaliteit
 • De jarenlange ervaring van Tim en Tom
 • Alle service inbegrepen voor u

Hierdoor hopen wij dat u altijd het beste een bungee trampoline huren kunt bij TimTom Events. En onze bungee trampoline huren kan door heel Nederland. Wij hebben klanten door heel Nederland, van noord tot zuid. Ook hebben wij Belgische klanten die onze bungee trampoline huren. Deze attractie is overal erg populair. Wilt u voor uw evenement een bungee trampoline huren? Wees er dan snel bij voordat deze bezet zijn.

 

Contact met TimTom

Gaat u een leuke dag organiseren binnenkort? Met de trampoline bungee heeft u gegarandeerd een hoop plezier! Vragen over de bungee trampoline van TimTom? Neem dan contact op met TimTom door te bellen naar +316 24 65 65 94 (Whatsappen is ook mogelijk) of mail naar info@attractieverhuurTimTom.nl

Voordelen
 • De enige 100% van Nederlandse bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment

Dit zal u ook wel bevallen

You can select 5 products only