Mini run stormbaan huren

1 dag  200,00
excl. BTW
1 dag 242,00
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

DE MINI RUN STORMBAAN

Wil jij een stormbaan die ook geschikt is voor de kleinere kinderen? Bekijk dan de Mini Run Stormbaan van Attractieverhuur TimTom! Deze Mini Run Stormbaan zit vol met kindvriendelijke obstakels, alleen door zijn langere lengte nog steeds uitdagend. Als eerst moeten er 15 paaltjes ontweken worden, ben je hier zonder schade uitgekomen? Dan volgt direct de volgende obstakel, namelijk een rode wand van minimaal een meter hoog. Gelukkig zitten er twee kleine gaatjes, waar je precies door heen kan. Hierna volgen nog een aantal spring- en klimobstakels. Om de Mini Run stormbaan af te sluiten moet je door de lange poortjes kruipen. Gelukkig, je hebt de bijna 14 meter lange Mini Run Stormbaan voltooid!

VEILIGHEID MINI RUN STORMBAAN

Bij ons, attractieverhuur TimTom, staat veiligheid hoog in het vandaal. Deze veiligheid hebben wij ook toegepast op deze nieuwe Mini Run Stormbaan door de zijkanten van deze stormbaan volledig te voorzien van netten. De netten zorgen ervoor dat er geen kinderen/jongeren/volwassen uit de stormbaan kunnen vallen. Daarnaast is deze stormbaan ook gekeurd en in bezit van de juiste typegoedkeuring.

 

STORMBAAN HUREN

De Mini Run Stormbaan is zoals eerder gezegd de perfecte stormbaan voor de kleinere kindjes. Attractieverhuur TimTom heeft ook springkussens met kleine formaten die juist voor de hele kleine kinderen zijn. Zo is het Mini Party Springkussen en de Mini TimTom Bouncer de ideale springkussens voor kleintjes. Ook hebben wij leuke zeskamp spellen om het evenement nog leuker aan te kunnen kleden.

Producteigenschappen

Lengte
13.75 meter
Breedte
4.0 meter
Hoogte
3.10 meter
Stroombehoefte
1x 1500 watt
Aantal deelnemers
10
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Klimmen
Ja
Obstakels
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 1 actief persoon die helpt bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja