• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen
Prijs
€ 0 € 1680 € 0 t/m € 1680

Stormbaan huren

Stormbaan huren: Attractieverhuur TimTom is uw ideale partner. Een stormbaan huren kan bij ons op tal van verschillende manieren. Hierbij kunt u de stormbaan huren die volgens u het gaafst is. Wij hebben verschillende van deze banen die u bij ons kan afhalen, maar ook kan laten bezorgen, op laten zetten en afbouwen en ook compleet kan laten verzorgen (inclusief begeleiding). Alles is mogelijk bij Attractieverhuur TimTom als het gaat om een stormbaan huren. Zelfs het creëren van een eigen stormbaan is mogelijk bij ons! Daarnaast kunt u uit ons assortiment een stormbaan huren als:

 • De Take Out Stormbaan huren
  Bij deze stormbaan gaat het om doorzettingsvermogen. Nauwe tunnels, moeilijk doordringbare elementen, kogels: de Take Out Stormbaan is erop gericht om er zo lastig mogelijk doorheen te komen. Een fantastische uitdaging.
 • De TimTom Stormbaan huren
  Deze door ons zelf gecreëerd stormbaan huren? Dan staat u een traktatie te wachten. Klimmen, springen, duizelig worden, slingeren door krappe openingen: het zit er allemaal in. Kortom, een te gekke optie.
 • De Crazy Race Stormbaan huren
  Maar wilt u helemaal uitpakken? Dan kunt u het beste de Crazy Race Stormbaan huren. Timing en stalen zenuwen zijn essentieel bij dit parcours. Het is een ware belevenis waarbij u steile muren moet beklimmen en slingert door trechters waarna u hoog in de netten terecht komt. Bijzijn is meemaken!

Maar er zijn nog veel meer opties met betrekking tot het stormbaan huren. In overleg met ons tot de beste stormbaan voor uw evenement komen? Neem contact met ons op en wij bedienen u op maat.

Gesprek met Attractieverhuur TimTom

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. Tel. +316 24 65 65 94 (WhatsAppen ook mogelijk). Of stuur een mail: info@attractieverhuurtimtom.nl. Een stormbaan huren bij Attractieverhuur TimTom houdt service op maat in en de beste attracties voor de laagste prijs.

You can select 5 products only