Pannaveld 2in1 huren

1 dag  105,00
excl. BTW
1 dag 127,05
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

PANNAVELD

Het pannaveld is een fantastische voetbalattractie om in te zetten op ieder sportief evenement. Hierbij staat het uitdelen van panna's centraal: het doelbewust poorten van tegenstanders. Voetbal verbroedert en een pannaveld is een prachtige manier om dat met humor voor elkaar te krijgen. Een panna kan namelijk hilarisch uitpakken. Degene die hem ontvangt is de pineut of juist degene die deze probeert te geven, wat faliekant mis kan gaan. Het pannaveld is een klein veldje van tien bij vier meter (twee vakken) waarbij er één op één gestreden wordt. Behendigheid en voetbaltechniek staan centraal binnen het pannaveld. En bij Attractieverhuur TimTom bestelt u een fantastisch pannaveld met streetwise bedrukking, uniek in Nederland.

Je dient zelf te zorgen voor voetballen, eventueel bestaat de optie om ze bij ons bij te huren. Dit staat als kassakoopje onder het product in de winkelwagen.

SERVICE OP MAAT

Een pannaveld leveren wij op verschillende manieren waarbij u zelf de keuze maakt op welke. Zo is het mogelijk om het pannaveld:

  • Bij ons af te halen
  • Door ons te laten bezorgen
  • Door ons te laten bezorgen, op en af te bouwen
  • Compleet te laten verzorgen, incl. begeleiding

Het op- en afbouwen van ons pannaveld is eenvoudig, al helemaal door de handleiding die wij daarbij leveren waarin alle instructies staan toegelicht. Maar uiteindelijk zijn wij als specialisten in evenementen natuurlijk erg bedreven in het begeleiden van het pannaveld. Check ook andere voetbalspellen als de voetbal schietschijf of bekijk ons rodeo stier.

Producteigenschappen

Lengte
10.0 meter
Breedte
8.0 meter (per panneveld 4)
Hoogte
0.8 meter
Stroombehoefte
1x 1100 watt
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en volwassenen