• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen
Prijs
€ 0 € 650 € 0 t/m € 650

Waterspelen huren bij TimTom Attractieverhuur

Voor de beste waterspelen is ben je bij Attractieverhuur TimTom aan het juiste adres Wij hebben unieke attracties om alle indoor- en outdoor waterevents tot een grandioos succes te maken. Om een idee te geven van uitstekende waterspelen die wij ter beschikking hebben, zetten we een paar attracties op een rijte:

 • Water Slide stormbaan
  Wilt u nieuws met de waterspelen, kies dan voor de Water Slide Stormbaan. Deze water stormbaan begint met een klimgedeelte, waarna deze gevolgd wordt met een kleine glijbaan. Hierna moeten nog een aantal kleine obstakels worden overwonnen om uiteindelijk bij het bad te komen.
 • Buikschuifbaan Dubbel
  Iedereen kent de buikschuifbaan wel, maar bij Attractieverhuur TimTom hebben wij nou iets nieuws, namelijk de buikschuifbaan dubbel.
 • Zwembad met waterballen
  Heeft u geen eigen waterplas tot uw beschikken, dan heeft TimTom daar een oplossing voor. Dat is een opblaasbaar zwembad met waterballen erin.
 • Take out waterbaan
  Nog altijd zijn waterbanen bij waterspelen onmisbaar. Binnen waterspelen zijn dit namelijk de grotere events. Bij Attractieverhuur zijn er verschillende waterbanen die u kan huren, al vanaf €190,-. De uitdaging voor deelnemers is om op de natte waterbaan te blijven en niet uit te glijden zodat ze in het water vallen.
 • aquabattle waterbaan
  Bij Attractieverhuur zijn er verschillende waterbanen die u kan huren, al vanaf €190,-. De uitdaging voor deelnemers is om op de natte waterbaan te blijven en niet uit te glijden zodat ze in het water vallen.
 • Plunderen
  Probeer jouw tegenstander te verslaan met de waterattractie plunderen.
 • Water Klimtoren
  De waterklimtoren wordt steeds gewilder bij waterspelen. Het is een prachtige uitdaging waarbij klimmers constant het gevaar lopen om uit te glijden en elkaar, door te snel of ruw te klimmen, van de watertoren af laten vallen.
 • Water Wonderwielen
  En met wonderwielen biedt u met de waterspelen een fantastische traktatie aan de deelnemers. Wonderwielen kunnen als competitief element bij waterspelen ingezet worden, maar het is maar de vraag of deelnemers de finish halen. Hierbij is het de bedoeling dat de inzittende als een hamster door een rad over het water beweegt.

Maar we hebben nog meer artikelen voor waterspelen in ons assortiment. Kijk snel en kies de waterspelen attracties waarmee u een fantastische watersportdag organiseert.

Meer dan enkel waterspelen

TimTom Events is er ook voor al uw plezier in waterspelen. In ons assortiment aan attracties kunt u verschillende waterspelen huren. Denk daarbij aan de Take Out Waterbaan. Waterspelen huren zoals deze doet u bij ons voor de laagste prijs en wij bieden u altijd de beste kwaliteit. Waterspelen huren van TimTom Events gebeurt onder de beste voorwaarden en wij geven u daarbij de beste service. Inmiddels zijn wij al jarenlang thuis in attractieverhuur. Naast waterspelen huren kunt u bij ons ook terecht voor attracties huren van allerlei. Denk daarbij aan:

De waterspelen huren voor uw evenement

U krijgt van ons ook de mogelijkheid om uw eigen pakket samenstellen. U kunt verschillende waterspelen huren zodat u een gaaf waterevenement kan houden met verschillende onderdelen. Alles is leverbaar. U wilt een evenement houden maar weet niet goed wat daarvoor geschikt is? Neem contact met ons op en wij helpen u zodat u de juiste waterspelen huren kunt. Omdat wij al jarenlang bezig zijn, hebben wij al veel ideeën voorbij zien komen en kunnen wij u verschillende suggesties doen over wat leuke waterspelen zijn en welke combinaties altijd succes hebben op een evenement.

Waterspelen huren met de beste service

Er zijn verschillende manieren om attracties voor waterspelen bij ons te huren. Zo kunt u de waterspelen attracties bij ons afhalen in Wateringen. Maar uiteraard is het ook mogelijk om de waterspelen attracties door ons te laten bezorgen en op- en af te laten bouwen. Zelfs is het mogelijk om bij de waterspelen attracties begeleiding van ons te krijgen! Wij bedienen u op maat. Kies de optie en wij stellen de offerte naar wens samen. Met Attractieverhuur TimTom wordt ieder waterevenement of zeskamp een grandioos succes.

You can select 5 products only