• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen
Prijs
€ 0 € 650 € 0 t/m € 650

Waterspelen

Voor de beste waterspelen is er Attractieverhuur TimTom. Wij hebben unieke attracties om alle indoor- en outdoor waterevents tot een grandioos succes te maken. Om een idee te geven van uitstekende waterspelen die wij ter beschikking hebben, zetten we een paar attracties op een rijte:

 • Water Slide stormbaan
  Wilt u nieuws met de waterspelen, kies dan voor de Water Slide Stormbaan. Deze water stormbaan begint met een klimgedeelte, waarna deze gevolgd wordt met een kleine glijbaan. Hierna moeten nog een aantal kleine obstakels worden overwonnen om uiteindelijk bij het bad te komen.

 • Buikschuifbaan Dubbel
  Iedereen kent de buikschuifbaan wel, maar bij Attractieverhuur TimTom hebben wij nou iets nieuws, namelijk de buikschuifbaan dubbel. Super leuke water spelen!

 • Zwembad met waterballen
  Heeft u geen eigen waterplas tot uw beschikken, dan heeft TimTom daar een oplossing voor. Dat is een opblaasbaar zwembad met waterballen erin.

 • Aquaballen huren
  Aquaballen zorgen bij waterspelen altijd voor een hilarische activiteit. Deze zorgen er namelijk voor dat de deelnemers niet nat worden. Deelnemers stappen in een luchtbal en lopen hiermee over water. Wat natuurlijk erg lastig is en een mooie uitdaging om onder de knie te krijgen. Deze luchtbal op water zorgt altijd voor een lach op iedereen zijn gezicht!

 • Take out waterbaan
  Nog altijd zijn waterbanen bij waterspelen onmisbaar. Binnen waterspelen zijn dit namelijk de grotere events. Bij Attractieverhuur zijn er verschillende waterbanen die u kan huren, al vanaf €190,-. De uitdaging voor deelnemers is om op de natte waterbaan te blijven en niet uit te glijden, zodat ze in het water vallen.

Maar we hebben nog meer artikelen voor waterspelen huren in ons assortiment. Kijk snel en kies de waterspelen attracties waarmee u een fantastische watersportdag organiseert.

Over onze waterspelen

Gaat u een leuke dag organiseren in de zomer? Dan kunt u bij ons leuke waterspelen huren. Een luchtbal op water, maar nog veel meer spellen in het water. Vooral op een warme zomerdag zijn spelletjes in het water een leuke toevoeging. Zo hebben wij al veel sportdagen georganiseerd met onze water spelen, maar ook buurt- en dorpsfeesten zijn bijvoorbeeld een veelgevraagde dag. Spellen met water breken vaak het ijs en zorgen gegarandeerd voor een heerlijke dag! Nee, wij leveren niet alleen leuke waterspelen voor kinderen. U kunt bij ons ook waterspelen huren die geschikt zijn voor volwassenen! Zo heeft zowel jong als oud een leuke dag.

Onze service

Er zijn verschillende manieren om attracties voor waterspelen bij ons te huren. Zo kunt u de water spelen bij ons afhalen in Kaatsheuvel. Maar uiteraard is het ook mogelijk om de waterspelen attracties door ons te laten bezorgen en op- en af te laten bouwen. Zelfs is het mogelijk om bij de spellen met water, begeleiding van ons te krijgen! Wij bedienen u op maat. Kies de optie en wij stellen de offerte naar wens samen. Met Attractieverhuur TimTom wordt ieder waterevenement of zeskamp een grandioos succes.

You can select 5 products only