School Sportdag Pakket huren

1 dag  450,00
excl. BTW
1 dag 544,50
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

SCHOOL SPORTDAG ZESKAMP PAKKET

Ons School Sportdag Zeskamp Pakket is perfect voor ieder budget en kleinschalige schoolsportdagen. Het School Sportdag Zeskamp Pakket bestaat, uiteraard, uit zes attracties waarvan er twee opblaasbaar zijn. Het Het School Sportdag Zeskamp Pakket begint met een spannend potje Slingerbal, waarna je voor een record gaat op de Bungee Run. Vervolgens staan het klassieke Zaklopen en de Skilopen op het programma. Kruip hierna door de Kruiptunnels en eindig je met een potje touwtrekken. Het School Sportdag Zeskamp Pakket is overigens ook beschikbaar voor volwassenen!

VOORWAARDEN SCHOOL SPORTDAG ZESKAMP PAKKET

Het School Sportdag Zeskamp Pakket wordt compleet geleverd, inclusief alle benodigde hulpmaterialen. Je dient bij het bestellen van het School Sportdag Zeskamp Pakket aan te geven of het gaat om volwassen deelnemers of kinderen. Daarnaast is de beschikking over een zachte ondergrond voor een aantal attracties van belang, zoals voor het Zaklopen, de Skilatten, de touwtrekken en de Kruiptunnels . Op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat uw School Sportdag perfect verloopt!

Een zeskamp huren

Een school sportdag pakket is ideaal voor als u met gemak een leuke dag wilt bezorgen voor de kinderen. Naast een school sportdag pakket hebben wij ook zeskamp pakketten. Deze pakketten zijn samengesteld door onze experts. Ons personeel heeft jarenlange ervaring met zeskampen en weten dus precies welke zeskamp spelletjes leuk bij elkaar passen. Zo heeft u geen moeite meer met zeskamp ideeën bedenken. U kunt er echter ook voor kiezen om uw eigen zeskamp pakket samen te stellen. U heeft keuze uit meer dan +25 verschillende spellen dus genoeg om uit te kiezen. Wat u ook wilt, een zeskamp huren doet u bij Attractieverhuur TimTom.

Producteigenschappen

Stroombehoefte
2x 1100 watt
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Certificaat
Ja