• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

School Sportdag Pakket

Bekijk onze prijzen

Omschrijving

SCHOOL SPORTDAG ZESKAMP PAKKET

Ons School Sportdag Zeskamp Pakket is perfect voor ieder budget en kleinschalige schoolsportdagen. Het School Sportdag Zeskamp Pakket bestaat, uiteraard, uit zes attracties waarvan er twee opblaasbaar zijn. Het Het School Sportdag Zeskamp Pakket begint met een spannend potje Slingerbal , waarna je voor een record gaat op de Bungee Run . Vervolgens staan het klassieke Zaklopen en de Skippyslangen op het programma. Kruip hierna door de Kruiptunnels en stuiter door naar de Reuze ballen. Het School Sportdag Zeskamp Pakket is overigens ook beschikbaar voor volwassenen!

VOORWAARDEN SCHOOL SPORTDAG ZESKAMP PAKKET

Het School Sportdag Zeskamp Pakket wordt compleet geleverd, inclusief alle benodigde hulpmaterialen. Je dient bij het bestellen van het School Sportdag Zeskamp Pakket aan te geven of het gaat om volwassen deelnemers of kinderen. Daarnaast is de beschikking over een zachte ondergrond voor een aantal attracties van belang, zoals voor het Zaklopen , de Skippyslangen (kind / volwassenen), de Reuze Ballen ( klein / groot ) en de Kruiptunnels . Op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat uw School Sportdag perfect verloopt!

Een zeskamp huren

Een school sportdag pakket is ideaal voor als u met gemak een leuke dag wilt bezorgen voor de kinderen. Naast een school sportdag pakket hebben wij ook zeskamp pakketten. Deze pakketten zijn samengesteld door onze experts. Ons personeel heeft jarenlange ervaring met zeskampen en weten dus precies welke zeskamp spelletjes leuk bij elkaar passen. Zo heeft u geen moeite meer met zeskamp ideeën bedenken. U kunt er echter ook voor kiezen om uw eigen zeskamp pakket samen te stellen. U heeft keuze uit meer dan +25 verschillende spellen dus genoeg om uit te kiezen. Wat u ook wilt, een zeskamp huren doet u bij Attractieverhuur TimTom.

Voordelen
 • De enige 100% van Nederlandse bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment

Dit zal u ook wel bevallen

You can select 5 products only