Spidertoren, incl. schuimkanon huren

1 dag  725,00
excl. BTW
1 dag 877,25
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

De spidertoren met schuimkanon huren

Wil je iets super GAAF op het evenement? Huur dan deze Spidertoren met schuimkanon! Deze attractie is spektakel, uitdaging en gaaf in één. Als eerst klim je 7 meter omhoog via de netten in de Spidertoren. Ben je boven? Dan zie je een helling en bad vol met schuim. Glij vervolgens hard naar beneden door het schuim in het spidertoren bad. En nu? Terugrennen naar het begin en weer omhoog klimmen. Dit is een echte TimTom Topper! 

Praktische zaken Spidertoren huren

Er moet wel een aantal zaken geregeld worden om de Spidertoren met schuimkanon te huren, namelijk

  • Water: de IBC-tank moet gevuld worden met 1000 liter water om schuim te maken.
  • Tot de locatie kunnen komen: De spidertoren is een zware atractie, daarom moeten wij tot de locatie kunnen komen of een shovel geregeld worden.
  • Hulp: wij hebben hulp nodig van 4 vrijwilligers tijdens de op- en afbouw.

Verder staat het huren van de spidertoren met schuimkanon voor een en al plezier!

Schuimkanon en hoe werkt het?

Het schuimkanon staat op een IBC-tank van 1000 liter. De schuimkanon kan in een paar seconden het badje en helling voorzien van een schuimlaag. Dit is eenvoudig via het draaiplateau waar de kanon op staat. Daarnaast kan het schuimkanon 10 meter ver spuiten.

Met de bijgeleverde 7.5 liter schuim kan je maximaal 20-30 minuten constant spuiten, echter als het schuimkanon ongeveer 15 seconden aanstaat ligt de Spidertoren met badje vol met schuim. Je moet het schuimgebruik doseren over de dag heen. Je kunt natuurlijk ook extra schuim erbij kopen, dit kost per 7.5 liter schuim €125,00 exclusief BTW extra. Als je dit erbij koopt, kan je het vat dus nogmaals vullen met 1000 liter water + schuim.

Kwaliteit schuim

Het schuim dat gebruikt wordt is professioneel schuim, dit geeft geen schade aan het milieu, huid of kleding. Het schuim is van hoge kwaliteit en wordt geleverd in zeer hoge concentratie aanmaak vloeistof. Per vat van 1000 liter is 7.5 liter aanmaak vloeistof nodig. Deze vloeistof zal worden verwerkt door het schuimkanon en hierdoor zal in veelvoud schuim geproduceerd worden.

Contact

Meer weten over het huren van een spidertoren met schuimkanon of andere attracties? Bel ons op 06-24656594 of mail ons naar info@attractieverhuurtimtom.nl.

Producteigenschappen

Lengte
19.0 meter
Breedte
4.0 meter
Hoogte
9.0 meter
Stroombehoefte
4x 1500 & 1x 1100 watt
Aantal deelnemers
4
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Klimmen
Ja
Glijbaan
Ja
Waterbehoefte
1000 liter water
Vrijwilligers
Minimaal 4 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw

Producten in pakket