• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen
Prijs
€ 0 € 6500 € 0 t/m € 6500

Top attractie huren bij TimTom

Dat wij een aparte categorie hebben met top attracties huren is niet voor niks. Deze attracties zijn namelijk ook gewoon TOP! Hier vind je enkel de hoogst gewaardeerde hardlopers en tijdloze klassiekers. Een top attractie huren is dan ook een garantie op succes. Veel van deze attracties zijn uniek in Nederland, zoals de Ultimate Stormbaan (90m), Obstacle stormbaan of de XXL Stormbaan. Doordat we veel top attracties zelf ontwikkelen, kunnen we altijd de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs bieden. Gegarandeerd!

EINDELOZE Attracties

Het kiezen van een top attractie is niet altijd gemakkelijk; Er is namelijk keuze in overvloed! Van stoere stormbanen tot de spectaculaire Bungee Trampoline en van het swingende Spinning Wheel tot de meedogenloze Striker. Daarnaast beschikt Attractieverhuur TimTom ook over een 9m Mobiele Klimwand en over uitdagende Dance Pads. Neem gerust met ons contact op als je opzoek bent naar informatie omtrent het huren van een mooie attractie, wij helpen je graag met advies. Afhankelijk van het budget, de doelgroep en de locatie kun je zo altijd de juiste top attractie huren. Voor jong en oud en voor ieder type feest of partij zijn wij de juiste partner.

HET GROOTSTE SPRINGKUSSEN TER WERELD

Wilt u een echte aandachtstrekker op uw evenement, huur dan HET GROOTSTE SPRINGKUSSEN TER WERELD bij Attractieverhuur TimTom. Dit gigantische springkussen is maar liefst 1000m2, wat zorgt dat er tot wel 350 kinderen en/of volwassen tegelijk kunnen springen. Het Grootste Springkussen Ter Wereld is 50 bij 20 meter, en bestaat uit 7 uitdagende delen. Dit springkussen trekt veel kinderen en ouders naar uw evenement. Vraag gerust meer informatie aan over HET GROOTSTE SPRINGKUSSEN TER WERELD bij Attractieverhuur TimTom.

You can select 5 products only