• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen
Prijs
€ 0 € 6500 € 0 t/m € 6500

GA VOOR DE TOP!

Dat wij een aparte categorie hebben met top attracties huren is niet voor niks… Deze attracties zijn namelijk ook gewoon TOP! Hier vind je enkel de hoogst gewaardeerde hardlopers en tijdloze klassiekers. Een top attractie huren is dan ook een garantie op succes. Veel van deze attracties zijn uniek in Nederland, zoals de Ultimate Stormbaan (90m), Obstacle stormbaan of de XXL Stormbaan. Doordat we veel top attracties zelf ontwikkelen, kunnen we altijd de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs bieden. Gegarandeerd! Ga dus niet voor minder en laat je bij een top attractie huren overtuigen door onze positieve recensies en bewezen successen.

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

Een top attractie huren is soms geen gemakkelijke opgave… Er is namelijk keuze in overvloed! Van stoere stormbanen tot de spectaculaire Bungee Trampoline en van het swingende Spinning Wheel tot de meedogenloze Striker. Daarnaast beschikt Attractieverhuur TimTom ook over een 9m Mobiele Klimwand en over uitdagende Dance Pads. Twijfel daarom nooit om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag met kiezen. Afhankelijk van je budget, doelgroep en locatie kun je zo altijd de juiste top attractie huren. Voor jong tot oud en voor ieder type feest zijn wij de juiste partij. Een top attractie huren voelde nog nooit zo vertrouwd!

TOP ATTRACTIE HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Bij Attractieverhuur TimTom beschikken we over vele verschillende top attracties. Van zeer goede kwaliteit, maar ook nog eens heel leuk voor jong en oud! Voor alle leeftijden kunt u bij ons een top attractie huren, bijvoorbeeld enerzijds de Speelstructuur en anderzijds de Multi Sky Swing. Ook beschikken we over een aantal leuke attracties voor jong en oud samen zoals The Striker en de Rodeo Stier, die beide volledig verstelbaar zijn zodat ze volledig naar wens en veilig voor iedereen kunnen draaien. Wilt u de strijd aangaan met andere personen, huur dan de Lasergame, incl arena of Lasergame indoor .

HET GROOTSTE SPRINGKUSSEN TER WERELD

Wilt u een echte aandachtstrekker op uw evenement, huur dan HET GROOTSTE SPRINGKUSSEN TER WERELD bij Attractieverhuur TimTom. Dit gigantische springkussen is maar liefst 1000m2, wat zorgt dat er 350 kinderen en/of volwassen tegelijk kunnen springkussen. Het Grootste Springkussen Ter Wereld is 50 bij 20 meter, en bestaat uit 7 uitdagende delen. Dit springkussen trekt veel kinderen naar uw evenement, die zorgen voor een goede promotie door alle foto's en filmpjes. Wacht dus niet te lang, en huur snel HET GROOTSTE SPRINGKUSSEN TER WERELD bij Attractieverhuur TimTom.

Onder top attractie huren hebben we een viertal onderdelen uit de Zeskamp gestald. Namelijk Dizzy Race Stormbaan, Multi Sky Swing, Klimwand The Wall en de Ultimate Stormbaan (90m). Ook deze kunnen gecombineerd worden op verschillende mogelijkheden zoals bij Creëer uw mega stormbaan. Dus waar u ook naar op zoek bent, een top attractie huren is een garantie voor een geweldige dag! Een top attractie huren is mogelijk in zowel Nederland en België waar wij onze diensten aanbieden.

You can select 5 products only