Tobbedans, inclusief schuimkanon huren

Huur je Tobbedans inclusief schuim bij TimTom met een gave glijhelling!
>
  • Huur je Tobbedans inclusief schuim bij TimTom met een gave glijhelling!
  • Tobbedans inclusief schuimkanon, tobbedans huren bij attractieverhuur TimTom
  • Tobbedans inclusief schuimkanon, tobbedans met schuimkanon, schuimkanon met een tobbedans erbij
<

475,00

1 dag 

excl. BTW

574,75

1 dag

incl. BTW

In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

DE TOBBEDANS, INCLUSIEF SCHUIM

Wil jij de Tobbedans nog spectaculairder maken? Huur dan de Tobbedans, inclusief schuimkanon! Het schuimkanon bedekt de glijhelling en het Tobbedans badje volledig met schuim, waardoor je extra hard van de Tobbedans afglijdt. Het principe is hetzelfde als de normale Tobbedans: eerst beklim je de helling en vervolgens glij je met een Tobbe naar beneden in het schuimbad. Het schuimkanon wordt geleverd inclusief 1000 liter vat + 7.5 liter schuim vloeistof. De klant is zelf verantwoordelijk voor het vullen van het 1000 liter vat, na het vullen is het schuimkanon niet meer te verplaatsen. Na het vullen van het vat, kan het plezier beginnen!

Met de bijgeleverde 7.5 liter schuim kan je maximaal 20-30 minuten constant spuiten, echter als het schuimkanon ongeveer 30 seconden aanstaat ligt de Tobbedans vol met schuim. Je moet het schuimgebruik doseren over de dag heen. Je kunt natuurlijk ook extra schuim erbij kopen, dit kost per 7.5 liter schuim €125,00 exclusief BTW extra. Als je dit erbij koopt, kan je het vat dus nogmaals vullen met 1000 liter water + schuim.

KWALITEIT SCHUIM

Het schuim dat gebruikt wordt is professioneel schuim, dit geeft geen schade aan het milieu, huid of kleding. Het schuim is van hoge kwaliteit en wordt geleverd in zeer hoge concentratie aanmaak vloeistof. Per vat van 1000 liter is 7.5 liter aanmaak vloeistof nodig. Deze vloeistof zal worden verwerkt door het schuimkanon en hierdoor zal in veelvoud schuim geproduceerd worden.

Producteigenschappen

Lengte
18.0 meter
Breedte
6.0 meter
Hoogte
6.0 meter
Stroombehoefte
2x 1500 & 2x 1100 watt
Aantal deelnemers
2
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Klimmen
Ja
Glijbaan
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 3 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja

Producten in pakket