Voetbalboarding huren

1 dag  195,00
excl. BTW
1 dag 235,95
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

BINNEN DE LIJNEN BLIJVEN

Met onze opblaasbare voetbalboarding tover je binnen no-time iedere plek om tot een ware voetbalarena. Strik je veters en betreed als een ware Messi het felgekleurde speelveld. De goals hebben een extra hoge wand, zodat de bal niet (te) gemakkelijk uitgaat. Dit maakt het spel niet alleen leuker, maar ook een stuk intensiever. Dat betekent nog meer voetbalplezier tegen de toch al scherpe prijs!

Je dient zelf te zorgen voor voetballen, eventueel bestaat de optie om ze bij ons bij te huren. Dit staat als kassakoopje onder het product in de winkelwagen.

WAAROM DE VOETBALBOARDING HUREN?

De Voetbalboarding is een gemakkelijk te plaatsen voetbalveld. Kijk vooral even naar onze Bumpervoetbal voor een geweldige combinatie! U kunt de Voetbalboarding in vier verschillende vormen huren bij Attractieverhuur TimTom. De offerte op maat geeft u keuze uit: afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouwen en compleet verzorgd. De Voetbalboarding is tevens voorzien van gebruikershandleiding incl. gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies.

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

De Voetbalboarding is niet voorzien van een typegoedkeuring, attracties zonder opblaasbare ondergrond hoeven namelijk niet altijd gekeurd te worden. Bij Attractieverhuur TimTom werken we altijd met de beste materialen zodat we verzekerd zijn van de beste kwaliteit. Naast de beste kwaliteit zijn we trots op onze service, een service waarbij we altijd de wensen van onze klant volledig proberen te vervullen.

Producteigenschappen

Lengte
23.0 meter
Breedte
10.0 meter
Hoogte
3.5 meter
Stroombehoefte
1x 1100 watt
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw