Voetbalboarding GROOT huren

1 dag  175,00
excl. BTW
1 dag 211,75
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

WAAROM DE VOETBALBOARDING HUREN?

De Voetbalboarding Groot is een ruim opblaasbaar voetbalveld. De boarding is goed te combineren met Bumperballen voor een geweldige combinatie! U de vier verschillende huur mogelijk van de voetbalboarding Groot zijn: afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouwen en compleet verzorgd. De Voetbalboarding is zoals elke attractie voorzien van gebruikershandleiding incl. gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Als alternatief of aanvulling kunt u eens kijken naar ons Pannaveld 3in1.

Je dient zelf te zorgen voor voetballen, eventueel bestaat de optie om ze bij ons bij te huren. Dit staat als kassakoopje onder het product in de winkelwagen.

VOOR EEN SCHERPE PRIJS EEN VOETBALATTRACTIE HUREN

Een attractie van TimTom is goed onderhouden. Ook kunnen wij zorgen dat op de dag zelf alles goed verloopt. Geen wonder dat onze klanten zo positief over ons zijn. Wij zetten ons altijd maximaal in om te zorgen dat u de beste attractie kunt huren. Bij Attractieverhuur TimTom werken we altijd met de beste materialen zodat we verzekerd zijn van de beste kwaliteit . Naast de beste kwaliteit zijn we trots op onze service, een service waarbij we altijd de wensen van onze klant volledig proberen te vervullen.

Producteigenschappen

Lengte
25.0 meter
Breedte
10.0 meter
Hoogte
2.5 meter
Stroombehoefte
1x 1100 watt
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw