Zwembad incl. loopmat huren

1 dag  95,00
excl. BTW
1 dag 114,95
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

LOPEN OVER WATER

Wie staat z'n mannetje op deze Zwembaden incl. Loopmat. Blijf in balans en ren, voor je een nat pak haalt, zo snel mogelijk over het Zwembad incl. Loopmat. Hoeveel seconden blijf jij droog en wie haalt het eind? Deze Zwembad incl. Loopmat is ook ideaal voor een Zeskamp in hartje zomer.

ZWEMBAD INCLUSIEF LOOPMAT HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Wat moet u weten voor u het zwembad incl. loopmat wilt huren? U kunt het zwembad in vier verschillende vormen huren. De offerte op maat geeft u keuze uit: afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouwen en compleet verzorgd. Het zwembad is voorzien van gebruikershandleiding incl. gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Bij het zwembad dient u bij het afnemen wel zelf zorg te dragen voor het vullen van de attractie. Daarnaast dient er een normale wateraansluiting binnen 35 meter aanwezig te zijn. Voor meer water plezier kunt u een kijkje nemen bij onze TobbedansbaanBuikschuifbaan of Water Roll stormbaan!

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

Het zwembad Inclusief Loopmat is voorzien van een typegoedkeuring. Bij Attractieverhuur TimTom werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen waardoor wij kwaliteit en veiligheid als beste kunnen waarborgen. Wij bieden u de beste kwaliteit gecombineerd met de beste service. We zullen altijd proberen een zo goed mogelijk advies op maat te geven, waarin we altijd zo flexibel mogelijk meedenken met u.

Producteigenschappen

Lengte
5.0 meter
Breedte
5.0 meter
Stroombehoefte
1x 1100 watt
Aantal deelnemers
1
Leeftijdsindicatie
Kinderen vanaf 6 jaar en Volwassenen
Obstakels
Ja
Waterbehoefte
15000 liter
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw

Producten in pakket