Adventure stormbaan huren

1 dag  290,00
excl. BTW
1 dag 350,90
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

DURF JIJ DE ADVENTURE STORMBAAN AAN?

Bij de Adventure Stormbaan moet je de weg vinden tussen tal van obstakels, eerst omhoog klauteren om vervolgens naar beneden te glijden. Hierna volgen 6 obstakels, die allemaal overwonnen moeten worden om bij het einde te komen. De winnaar is degene die alle obstakels heeft overwonnen, en aan het einde met 2 voeten op de grond staat. Durf jij de Adventure Stormbaan te verslaan tijdens een 6 kamp?!

DE ADVENTURE STORMBAAN HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Het huren van deze nieuwe stormbaan brengt een hoop plezier mee voor jong & oud. Er zijn 4 mogelijkheden om de adventure stormbaan te huren: afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouwen en compleet verzorgd (incl. 3 uur begeleiding). Deze stormbaan is ook te koppelen met bijna alle andere stormbanen van Attractieverhuur TimTom, vraag gerust naar de mogelijkheden.

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

De Adventure stormbaan is gekeurd en voorzien van een typegoedkeuring. Bij Attractieverhuur TimTom willen we met onze service en A-kwaliteit onze klant zo goed mogelijk ondersteunen in de organisatie van hun geweldige dag. Wij willen alle deelnemers verblijden, gelukkiger maken en een gezonde dag geven! De Adventure Stormbaan van deze unieke attractie maakt de dag helemaal af.

ADVENTURE STORMBAAN HUREN?

Bij Tim Tom kun je natuurlijk ook terecht voor een andere soort stormbaan. We hebben namelijk meer dan 20 verschillende stormbanen waaruit je kunt kiezen. Er zit voor iedereen, jong of oud, wel iets leuks tussen. Net zoals de Adventure stormbaan zijn ook de andere stormbanen van Nederlandse bodem en van de beste kwaliteit. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken. Daarnaast kun je ook altijd terecht bij ons ervaren personeel als je nog vragen hebt over de andere stormbanen of een stormbaan huren.

De Adventure stormbaan bestaat uit twee delen. Het eerste deel van de Adventure stormbaan is 9 meter lang, 3.80 meter breed en 4.75 meter hoog. Het tweede deel van de Adventure stormbaan is 13.75 meter lang, 3,80 meter breed en 3.10 meter hoog.

Producteigenschappen

Lengte
23.0 meter
Breedte
4.0 meter
Hoogte
5.0 meter
Stroombehoefte
2x 1500 watt
Aantal deelnemers
14
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Klimmen
Ja
Obstakels
Ja
Glijbaan
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja

Producten in pakket

1x
Adventure stormbaan deel 1
Adventure stormbaan deel 1