Archery Tag huren

1 dag  300,00
excl. BTW
1 dag 363,00
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

ARCHERY TAG HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Archery Tag is een nieuwe attractie van attractieverhuur TimTom, deze attractie is een kruising tussen handboogschieten, paintballen en trefballen. Het doel is om de tegenstander(s) uit te schakelen, dit kan door de target van de tegenstander(s) te raken of de tegenstander(s) af te schieten door middel van de pijl en boog. Archery Tag van attractieverhuur TimTom is 100% veilig, doordat de pijlen voorzien zijn van een larp-kap. Dit is een klein schuimkussen aan de voorkant van de pijl, waardoor de pijl minder hard aankomt dan paintball. Daarnaast moeten de deelnemers een Archery Tag masker op voor de veiligheid, maar ook zeker voor de beleving van het Archery Tag. De pijlen, inclusief larp-kap en maskers zorgen ervoor dat de pijlen geen schade kunnen aanrichten aan het hoofd van de deelnemers. Wil jij een leuke en spannende activiteit organiseren, die ook 100% veilig is? Vraag dan het Archery Tag van attractieverhuur TimTom aan!

ARCHERY TAG SET

De Archery Tag van attractieverhuur TimTom bestaat uit de volgende artikelen:

  • 10 bogen
  • 12 maskers
  • 20 pijlen
  • 2 targets
  • 6 opblaasbare bunkers

De bunkers zorgen ervoor dat er schuilmogelijkheden ontstaan voor een extra spannende beleving en moeilijkheidsgraad tijdens het spel.

WAAR KAN HET ARCHERY TAG GEBRUIKT WORDEN

Het Archery Tag kan indoor, maar ook outdoor gebruikt worden. Dit zorgt ervoor dat het Archery Tag geschikt is voor elk evenement. Het enige waar de klant voor moet zorgen is een open ruimte, waar het Archery Tag gespeeld kan worden.

 

Bestel nu onze archery tag of bekijk ons volledige assortiment Sport en Spel activiteiten om een activiteit te vinden voor jou!

Producteigenschappen

Stroombehoefte
-
Inbegrepen
10 bogen, 12 maskers, 20 pijlen, 2 targets en 6 bunkers
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen