Bouncy Jungle springkussen huren

1 dag  86,78
excl. BTW
1 dag 105,00
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

BOUNCY JUNGLE SPRINGKUSSEN

Speciaal voor de kleinere kinderen zijn deze gave Middel springkussens van TimTom te huur. Deze compacte kussens zijn ideaal voor in je voor- of achtertuin, een oprit of een loods. Het Bouncy Jungle springkussen heeft als extra een glijbaan aan de zijkant van het springkussen zitten. Dus naast dat je op dit springkussen kunt springen, kunnen de kinderen ook naar beneden glijden. Het Jungle springkussen heeft een leuke full-color print erop. Daarnaast heeft dit springkussen als extra element: een object midden in het springkussen. Met het Bouncy Jungle springkussen haal je een fantasierijk en vrolijk thema binnen waar elk kind wel blij van wordt. Wacht dus niet te lang en huur snel het Jungle springkussen!

Het Bouncy Jungle springkussen huren bij attractieverhuur TimTom

Het Bouncy Jungle springkussen heeft een afmeting van 4.0 bij 4.5 meter en wordt geleverd met blower. Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, zoals gras of kunstgras. Wanneer je het springkussen plaatst op een harde ondergrond (steen) raden wij extra valmatten aan de voorkant + zijkant van het springkussen. Valmatten zijn ook bij ons te huur, deze kan je erbij vinken onder het product in de winkelwagen (kassakoopje).

Veelgestelde vragen springkussens

De meeste vragen over het huren van een springkussen hebben wij al eens gehad, daarom hebben wij een FAQ (klik hier) opgezet met de meestgestelde vragen over het huren van een springkussen. Het Bouncy Jungle sprignkussen met glijbaan springkussen past niet in personen auto, dus huur een aanhangwagen bij ons of kom met een kleine bestelbus (formaat: caddy is al voldoende). De op- en afbouw van het springkussen is eenvoudig zelf te verzorgen. De op- en afbouwinstructies staan ook onderin op deze pagina.

Meer dan alleen het Bouncy Jungle springkussen te huur

Naast het Bouncy Jungle met glijbaan springkussen heeft TimTom nog 100+ andere Thema springkussens, voor ieder wat wils dus. Naast springkussens heeft TimTom ook vele feestattributen te huur, zoals statafelssuikerspinmachine
popcornmachinetentenheaters en vele andere partymaterialen

 

Producteigenschappen

Lengte
4.0 meter
Breedte
4.5 meter
Hoogte
2.6 meter
Stroombehoefte
1x 1100 watt
Aantal deelnemers
4
Leeftijdsindicatie
Kinderen
Overdekt
Nee
Klimmen
Ja
Obstakels
Ja
Glijbaan
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 1 actief persoon die helpt bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja