Caribbean Slide springkussen

1 dag  85,00
excl. BTW
1 dag 102,85
incl. BTW
In huurmandje

Omschrijving

CARIBBEAN SLIDE SPRINGKUSSEN

Speciaal voor de kinderen zijn deze gave middel springkussens van TimTom te huur. Deze compacte en lichtgewicht kussens zijn ideaal voor in je voor- of achtertuin, een oprit of zelfs binnen in de kamer of garage. Het Caribbean Slide springkussen is overdekt en heeft als extra een glijbaan in het springkussen zitten. Dus naast dat je op dit springkussen kunt springen, kunnen de kinderen ook naar beneden glijden. Het Caribbean Slide springkussen heeft een leuke full-color print erop. Met het Caribbean Slide springkussen haal je een fantasierijk en vrolijk thema binnen waar elk kind wel blij van wordt. 

Het Caribbean slide springkussen huren bij attractieverhuur TimTom

Het Summer Party Slide springkussen heeft een afmeting van 4.9 bij 4.0 meter en wordt geleverd met blower. Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, zoals gras of kunstgras. Wanneer je het springkussen plaatst op een harde ondergrond (steen) raden wij extra valmatten aan de voorkant + zijkant van het springkussen. Valmatten zijn ook bij ons te huur, deze kan je erbij vinken onder het product in de winkelwagen (kassakoopje).

Veelgestelde vragen springkussens

De meeste vragen over het huren van een springkussen hebben wij al eens gehad, daarom hebben wij een FAQ (klik hier) opgezet met de meestgestelde vragen over het huren van een springkussen. Het Summer Party Slide springkussen met glijbaan springkussen past in elke personen auto, mits de achterbanken plat kunnen. De op- en afbouw van het springkussen is eenvoudig zelf te verzorgen. De op- en afbouwinstructies staan ook onderin op deze pagina.

Meer dan alleen het Caribbean Slide springkussen te huur

Naast de Caribbean slide springkussen heeft TimTom nog 100+ andere Thema springkussens, voor ieder wat wils dus. Naast het springkussens heeft TimTom ook vele feestattributen te huur, zoals statafelssuikerspinmachinetentenheaters en vele andere partymaterialen

Producteigenschappen

Lengte
4.9 meter
Breedte
4.0 meter
Hoogte
4.1 meter
Stroombehoefte
1x 1100 watt
Aantal deelnemers
maximaal 6
Overdekt
Ja
Klimmen
Ja
Glijbaan
Ja
Certificaat
Ja

Beschikbare bestanden