Dizzy race stormbaan huren

1 dag  630,00
excl. BTW
1 dag 762,30
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

GROOTS EN BETAALBAAR

De Dizzy Race Stormbaan begint direct goed met de duizelingwekkende ervaring van de Dizzy Spin. Hierna tol je door naar de stepping stones bij de helling, waarna er een spannende trechter wacht. Vervolgens moet je de brug overbruggen en wordt je doorzettingsvermogen getest bij de touwladder die zwaait naar een tweede muur. De Dizzy Race Stormbaan is een schot in de roos voor iedereen die op zoek is naar een voordelige eyecatcher. De Dizzy Race Stormbaan is opgebouwd uit de Crazy Race Stormbaan en de Dizzy Spin.

DE DIZZY RACE STORMBAAN HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Duizelig over de stormbanen heen zorgt altijd voor spektakel bij jong en oud! De Dizzy Race Stormbaan is voorzien van gebruikershandleiding incl. gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. De offerte op maat geeft keuze uit: afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouwen en compleet verzorgd.

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

De Dizzy Race stormbaan is een unieke attractie in Nederland & België! Deze stormbaan is 100% van Hollandse makelij, omdat wij alleen willen werken met de allerbeste kwaliteit! Zodoende is de stormbaan voorzien van een typegoedkeuring en een keuringscertificaat. De Dizzy Race stormbaan is de definitie van een grensverleggend leuke stormbaan! Jong en oud verblijden is ons doel en dat zie je terug bij iedereen die meedoet aan de Dizzy Race!

Producteigenschappen

Lengte
32.0 meter
Breedte
9.0 meter
Hoogte
6.0 meter
Stroombehoefte
1x 1100 & 3x 1500 watt
Aantal deelnemers
6
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Klimmen
Ja
Obstakels
Ja
Glijbaan
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja

Producten in pakket

1x
Crazy race deel 1