Mega rolls huren

1 dag  200,00
excl. BTW
1 dag 242,00
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

MEGA AAN DE ROL WANNEER JE DE MEGA ROLLS STORMBAAN HUURT!

De Mega Roll Stormbaan is een attractie voor echte klauter kampioenen! Vlieg over de stormbaan en klim zo snel mogelijk over de imposante Mega Rolls. De deelnemer die als eerste de overkant heeft bereikt is de winnaar. De Mega Rolls stormbaan is ideaal te combineren met de Crazy Race Stormbaan , Dizzy Race Stormbaan maar minstens zo leuk als individuele attractie.

DE MEGA ROLLS HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

De Mega Rolls stormbaan is een klimspel element. U kunt de Mega Rolls stormbaan huren in vier verschillende vormen bij Attractieverhuur TimTom. De offerte op maat geeft u keuze uit: afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouwen en compleet verzorgd. Als alternatief kunt u eens kijken de Dubbele Mega Balls voor grote uitdagende obstakels.

MEGA ROLLS ALS ZESKAMP ONDERDEEL?

Wilt u de ontzettend leuke mega rolls in uw zeskamp pakket? Dit kan allemaal bij Attractieverhuur TimTom. Een zeskamp huren met de mega rolls staan gegarandeerd voor veel plezier en een leuke ervaring. Het organiseren van een zeskamp kan soms nog wel wat gedoe en geregel met zich meebrengen. Daarom bieden wij ook verschillende vooraf samengestelde zeskamp pakketten aan. Door jarenlange ervaring weet ons personeel precies wat er komt kijken bij het organiseren van een zeskamp. Voor ons is het namelijk dagelijkse kost geworden. Kiest u dan voor een zeskamp pakket of organiseert u liever zelf uw zeskamp met alle gewenste spellen? Bij beide keuzes helpen we u met alle plezier verder!

ALLE SOORTEN STORMBANEN HUREN

Naast de Mega Rolls hebben we nog veel meer stormbanen in ons assortiment. De Mega Rolls stormbaan is èèn van de 20 verschillende stormbanen waaruit je kunt kiezen als je een stormbaan gaat huren bij Attractieverhuur Tim Tom. Als je meer wilt weten over de verschillende stormbanen raden we je aan om eens even te kijken binnen ons assortiment. Wanneer jij de perfecte stormbaan hebt gevonden kun je gemakkelijk een stormbaan huren bij Tim Tom.

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

Al onze attracties willen we zo veilig mogelijk aan kunnen bieden, daarom werken we samen met onze Nederlandse leverancier om tot een uitstekende kwalitatieve attractie te komen, zoals de Mega Rolls! De Mega Rolls zijn daarom ook voorzien van een typegoedkeuring. In onze service willen we de klant zo goed mogelijk ondersteunen om die geweldige, grensverleggend leuke dag te kunnen geven!

Producteigenschappen

Lengte
11.0 meter
Breedte
4.0 meter
Hoogte
4.2 meter
Stroombehoefte
1x 1100 watt
Aantal deelnemers
2
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Klimmen
Ja
Obstakels
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja