Dizzy spin huren

1 dag  395,00
excl. BTW
1 dag 477,95
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

DUIZELINGWEKKENDE DIZZY SPIN HUREN

Ga het gevecht aan met je oriëntatievermogen en stap in de Dizzy Spin. Laat je, met maximaal zes personen tegelijk, automatisch rondspinnen en probeer zo snel mogelijk de volgende attractie te bereiken als de Dizzy Spin is gestopt. De Dizzy Spin is ideaal te combineren met de Crazy Race- of de TimTom Stormbaan. Deze attractie is uniek op de Nederlandse markt en speciaal ontwikkeld voor Attractieverhuur TimTom.

DE DIZZY SPIN HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

De Dizzy Spin is ideaal te combineren met de Crazy Race- of de TimTom stormbaan. Deze attractie is uniek op de Nederlandse markt en speciaal ontwikkeld voor Attractieverhuur TimTom. De snelheid van de Dizzy Spin wordt aangepast aan de deelnemers. Zo zijn de snelheid en de tijd dat er rondjes worden gedraaid af te stellen op de wensen van de deelnemer. Populair onder jong en oud grijpt de dizzy spin zijn toeschouwers. Naast de Dizzy Spin zijn ook The Striker en het Spinning Wheel bewegende attracties.

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

De Dizzy Spin is bedacht en ontwikkeld door Attractieverhuur TimTom. Van Nederlandse bodem en dus van A-kwaliteit en voorzien van een keuringscertificaat. Met onze service en onze offerte op maat zullen wij u volledig ondersteunen waar nodig! De Dizzy Spin zult u een duizelig spektakel geven wat grensverleggend leuk is!

DIZZY SPIN HUREN EN MEER

Is de Dizzy Spin toch niet helemaal wat u in gedachten had? Attractieverhuur TimTom heeft een ruim assortiment Stormbanen te huur, Springkastelen en Zeskamp spellen. Dankzij ons attractie verhuur wordt uw evenement helemaal voorzien worden van gave attracties voor jong en oud!

Producteigenschappen

Lengte
9.0 meter
Breedte
9.0 meter
Hoogte
4.0 meter
Stroombehoefte
1x 1100 + 1x 1500 watt
Aantal deelnemers
6
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Klimmen
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja