The striker huren

1 dag  325,00
excl. BTW
1 dag 393,25
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

ZESKAMP STRIKER...

De eerste zeskamp Striker van Nederland, alleen te huur bij attractieverhuur TimTom. Met zes personen tegelijk gaat u de uitdaging aan om de roterende balken te verslaan. Wie het langste blijft staan, verslaat zijn medespelers. Dit is een nieuw zeskamp spel waarbij uitdaging en plezier voorop staan. De zeskamp Striker is ontwikkeld van kwalitatief hoogstaande materialen. De uitstraling van de Striker geeft uw evenement kleur. Het huren van de zeskamp Striker is een gegarandeerd succes!

Huren van The Striker Stormbaan

Wat betreft gemak en ontzorging is The Striker Wipe Out opblaasbare attractie te huur middels vier opties.

  • zelf afhalen en terugbrengen
  • laten bezorgen en afhalen
  • laten bezorgen inclusief opbouw en afbouw
  • compleet verzorgd inclusief instructeur

Leuke alternatieven voor The Striker hindernisbaan zijn de Spinning Wheel en de Dizzy Spin, die beide ook zijn voorzien van draaiende elementen in de attractie.

Kwaliteit en service van TimTom Attractieverhuur

The Striker is een van onze meest interactieve attracties en met veel zorg ontwikkeld in samenwerking met onze Nederlandse leverancier. Zodoende is de attractie van A-kwaliteit en voorzien van een typegoedkeuring. Na elke verhuring controleren wij de staat van de stormbaan, zodat jullie geen problemen ervaren tijdens het evenement.

Waarom huren bij Attractieverhuur TimTom?

Een attractie als The Striker Wipe Out huren bij TimTom betekent dat je kunt rekenen op de volgende voordelen:

  • Alle springkussens hebben typegoedkeuring
  • Mega aanbod attracties
  • Unieke activiteiten en springkussens
  • De hoogste kwaliteit attracties
  • De jarenlange ervaring van TimTom
  • Alle service inbegrepen

Zeskamp huren doe je bij TimTom

U kunt ook bij ons terecht voor het huren van een zeskamp. Als u nog op zoek bent naar een gegarandeerd geslaagde dag moet u echt een zeskamp huren. Een zeskamp kunt u bij TimTom zelf samenstellen. We hebben meer dan +25 verschillende spellen waaruit u kunt kiezen. Er zit dus genoeg leuks tussen voor een leuke dag. Als u nou niet zeker weet wat voor zeskamp spellen u wilt bestellen, helpen we u graag verder. Ons team is gespecialiseerd in het organiseren van zeskampen. We bieden namelijk ook verschillende zeskamp pakketten aan. Hierdoor hoeft u zelf geen moeite te doen met alles samen te stellen, maar heeft u gelijk een geheel verzorgd pakket. 

Contact met TimTom

Ben je van plan om binnenkort een sportieve of actieve dag te organiseren? Dan denken wij van TimTom Attractieverhuur graag met je mee. We kunnen meedenken wat betreft de The Striker maar ook op het gebied van springkussens, grotere stormbanen, zeskampen of andere attracties.

Je kunt ons tegenwoordig ook Whatsappen, we zijn bereikbaar op het nummer +316 24 65 65 94. Uiteraard kun je ons ook mailen op info@attractieverhuurTimTom.nl

Producteigenschappen

Lengte
9.0 meter
Breedte
9.0 meter
Hoogte
2.0 meter
Stroombehoefte
1x 1500 & 1x 1100 watt
Aantal deelnemers
6
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja