Dubbele Basejump (6 meter) huren

1 dag  375,00
excl. BTW
1 dag 453,75
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

DUBBELE BASE JUMP STORMBAAN HUREN: SPRING NAAR BENEDEN

Klim naar boven en spring in het diepe. Bij de Dubbele Basejump stormbaan moet je samen met een tegenstander zo snel mogelijk om hoog klimmen, waarna je hoogtevrees getrotseerd moet worden met een sprong in het valkussen. Dit klinkt natuurlijk als gekkenwerk, alleen is ook deze Dubbele Basejump stormbaan (6 meter) 100% veilig en voldoet aan alle keuringen. Wie er na de sprong in het valkussen weer met beide benen op de grond staat, is de winnaar van de Dubbele Basejump stormbaan.

STORMBAAN HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Het huren van dit uitdagend spelelement, staat garant voor actie en plezier. Het huren van de Dubbele Basejump 6 meter kan in 4 verschillende vormen, namelijk afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouwen en compleet verzorgd (incl. 4 uur begeleiding). Wanneer u de Dubbele Basejump in het offerte mandje stopt, wordt alles verder voor u automatisch berekend. Wist je dat er ook hogere Dubbele Basejump Stormbanen te huur zijn? Bekijk eens de Dubbele Basejump Stormbaan Huren (7,5 meter) en de Mega Dubbele Basejump stormbaan!

IETS MINDER HOGE STORMBAAN HUREN?

Als je hoogtevrees hebt kunnen we snappen dat deze hoge stormbaan niet voor jou is weggelegd. Gelukkig kun je ook bij Attractieverhuur Tim Tom terecht voor minder hoge stormbanen. We hebben in ons assortiment +20 verschillende stormbanen die minder hoog zijn dan de 6 meter dubbele base jump stormbaan. Ook die stormbanen zijn natuurlijk van hoge kwaliteit en Nederlandse bodem. Liever een andere attractie huren dan een stormbaan? TimTom heeft ook een springkussen verhuur, zeskamp spellen te huur en partyfood voor de lekkerste party snacks!

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

De Dubbele Base Jump is gekeurd en voorzien van een typegoedkeuring. Bij Attractieverhuur TimTom willen we met onze service en A-kwaliteit onze klant zo goed mogelijk ondersteunen in de organisatie van hun geweldige dag, bijvoorbeeld tijdens een zeskamp! Wij willen alle deelnemers verblijden, gelukkiger maken en een gezonde dag geven! Base jump van deze unieke attractie af en geniet van je dag!

DUBBELE BASEJUMP VOOR JE ZESKAMP SPELLEN

Een Dubbele Basejump stormbaan past perfect in een zeskamp. Bij Attractieverhuur TimTom doen wij al jarenlang zeskampen verhuren. Ons personeel weet wat ze moeten doen en helpen u graag met alle zeskamp problemen. Een zeskamp staat gegarandeerd voor een leuke dag en ervaring. Of het nou voor teambuilding of voor plezier is, een glimlach is hoe dan ook gegarandeerd. Kijk eens in ons assortiment voor zeskamp ideeën. We hebben meer dan +25 verschillende zeskamp spellen waaruit u kunt kiezen. Heeft u nog specifieke vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met ons personeel. Zij helpen u graag verder om tot een gepaste oplossing te komen.

Producteigenschappen

Lengte
9.75 meter
Breedte
4.0 meter
Hoogte
6.0 meter
Stroombehoefte
1x 1500 + 1x 1100 watt
Aantal deelnemers
2
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Van 4 tot 14 jaar. Max 1.80m
Klimmen
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja