0

Dubbele Basejump (6 meter) huren

Bij de Dubbele Basejump moet je samen met een tegenstander zo snel mogelijk om hoog klimmen, waarna je hoogtevrees getrotseerd moet worden met een sprong in het valkussen.
>
  • Bij de Dubbele Basejump moet je samen met een tegenstander zo snel mogelijk om hoog klimmen, waarna je hoogtevrees getrotseerd moet worden met een sprong in het valkussen.
  • Bij de Dubbele Basejump moet je samen met een tegenstander zo snel mogelijk om hoog klimmen, waarna je hoogtevrees getrotseerd moet worden met een sprong in het valkussen.
  • Bij de Dubbele Basejump moet je samen met een tegenstander zo snel mogelijk om hoog klimmen, waarna je hoogtevrees getrotseerd moet worden met een sprong in het valkussen.
<

375,00

1 dag 

excl. BTW

453,75

1 dag

incl. BTW

In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

DUBBELE BASE JUMP: SPRING NAAR BENEDEN

Klim naar boven en spring in het diepe. Bij de Dubbele Basejump moet je samen met een tegenstander zo snel mogelijk om hoog klimmen, waarna je hoogtevrees getrotseerd moet worden met een sprong in het valkussen. Dit klinkt natuurlijk als gekkenwerk, alleen is ook deze Dubbele Basejump (6 meter) 100% veilig en voldoet aan alle keuringen. Wie er na de sprong in het valkussen weer met beide benen op de grond staat, is de winnaar van de Dubbele Basejump.

DE DUBBELE BASEJUMP HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Het huren van dit uitdagend spelelement, staat garant voor actie en plezier. Het huren van de Dubbele Basejump 6 meter kan in 4 verschillende vormen, namelijk afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouwen en compleet verzorgd (incl. 4 uur begeleiding). Wanneer u de Dubbele Basejump in het offerte mandje stopt, wordt alles verder voor u automatisch berekend. Als alternatief zou u eens kunnen kijken naar de Enkele Base Jump of de Multi Sky Swing, attracties die ook zeker de hoogte in gaan!

IETS MINDER HOGE STORMBAAN HUREN

Als je hoogtevrees hebt kunnen we snappen dat deze hoge stormbaan niet voor jou is weggelegd. Gelukkig kun je ook bij Attractieverhuur Tim Tom terecht voor minder hoge stormbanen. We hebben in ons assortiment +20 verschillende stormbanen die minder hoog zijn dan de 6 meter dubbele base jump stormbaan. Ook die stormbanen zijn natuurlijk van hoge kwaliteit en Nederlandse bodem. Neem dus vooral een kijkje in het assortiment voor het stormbaan huren.

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

De Dubbele Base Jump is gekeurd en voorzien van een typegoedkeuring. Bij Attractieverhuur TimTom willen we met onze service en A-kwaliteit onze klant zo goed mogelijk ondersteunen in de organisatie van hun geweldige dag, bijvoorbeeld tijdens een zeskamp! Wij willen alle deelnemers verblijden, gelukkiger maken en een gezonde dag geven! Base jump van deze unieke attractie af en geniet van je dag!

DUBBELE BASEJUMP VOOR JE ZESKAMP

Een dubbele basejump past perfect in een zeskamp. Bij Attractieverhuur TimTom doen wij al jarenlang zeskampen verhuren. Ons personeel weet wat ze moeten doen en helpen u graag met alle zeskamp problemen. Een zeskamp staat gegarandeerd voor een leuke dag en ervaring. Of het nou voor teambuilding of voor plezier is, een glimlach is hoe dan ook gegarandeerd. Kijk eens in ons assortiment voor zeskamp ideeën. We hebben meer dan +25 verschillende zeskamp spellen waaruit u kunt kiezen. Heeft u nog specifieke vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met ons personeel. Zij helpen u graag verder om tot een gepaste oplossing te komen.

Producteigenschappen

Lengte
9.75 meter
Breedte
4.0 meter
Hoogte
6.0 meter
Stroombehoefte
1x 1500 + 1x 1100 watt
Aantal Deelnemers
2
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Klimmen
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja