• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Dubbele Basejump (6 meter)

Bekijk onze prijzen

Gegevens
 • Lengte : 9,75 meter
 • Breedte: 4 meter
 • Hoogte : 6 meter
 • Inbegrepen: Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies), stroomhaspels, haringen
 • leeftijdsindicatie: Kinderen en Volwassenen
 • Stroombehoefte: 1x 1500 + 1x 1100 watt: 2 x 220 volt
 • Vrijwilligers: Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
 • Aantal deelnemers: 2
 • Keurmerk TimTom: Ja
 • Werkterrein: + 1 meter
*Prijzen zijn excl 21% btw en excl €0,70 per gereden kilometer
Samples
Certificaat dubbele Basejump 6m
Omschrijving

DUBBELE BASE JUMP: SPRING NAAR BENEDEN

Klim naar boven en spring in het diepe. Bij de Dubbele Basejump moet je samen met een tegenstander zo snel mogelijk om hoog klimmen, waarna je hoogtevrees getrotseerd moet worden met een sprong in het valkussen. Dit klinkt natuurlijk als gekkenwerk, alleen is ook deze Dubbele Basejump (6 meter) 100% veilig en voldoet aan alle keuringen. Wie er na de sprong in het valkussen weer met beide benen op de grond staat, is de winnaar van de Dubbele Basejump.

DE DUBBELE BASEJUMP HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Het huren van dit uitdagend spelelement, staat garant voor actie en plezier. Het huren van de Dubbele Basejump 6 meter kan in 4 verschillende vormen, namelijk afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouwen en compleet verzorgd (incl. 4 uur begeleiding). Wanneer u de Dubbele Basejump in het offerte mandje stopt, wordt alles verder voor u automatisch berekend. Als alternatief zou u eens kunnen kijken naar de Enkele Base Jump of de Multi Sky Swing, attracties die ook zeker de hoogte in gaan!

Iets minder hoge stormbaan huren

Als je hoogtevrees hebt kunnen we snappen dat deze hoge stormbaan niet voor jou is weggelegd. Gelukkig kun je ook bij Attractieverhuur Tim Tom terecht voor minder hoge stormbanen. We hebben in ons assortiment +20 verschillende stormbanen die minder hoog zijn dan de 6 meter dubbele base jump stormbaan. Ook die stormbanen zijn natuurlijk van hoge kwaliteit en Nederlandse bodem. Neem dus vooral een kijkje in het assortiment voor het stormbaan huren.

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

De Dubbele Base Jump is gekeurd en voorzien van een typegoedkeuring. Bij Attractieverhuur TimTom willen we met onze service en A-kwaliteit onze klant zo goed mogelijk ondersteunen in de organisatie van hun geweldige dag, bijvoorbeeld tijdens een zeskamp! Wij willen alle deelnemers verblijden, gelukkiger maken en een gezonde dag geven ! Base jump van deze unieke attractie af en geniet van je dag!

Dubbele basejump voor je zeskamp

Een dubbele basejump past perfect in een zeskamp. Bij Attractieverhuur TimTom doen wij al jarenlang zeskampen verhuren. Ons personeel weet wat ze moeten doen en helpen u graag met alle zeskamp problemen. Een zeskamp staat gegarandeerd voor een leuke dag en ervaring. Of het nou voor teambuilding of voor plezier is, een glimlach is hoe dan ook gegarandeerd. Kijk eens in ons assortiment voor zeskamp ideeën. We hebben meer dan +25 verschillende zeskamp spellen waaruit u kunt kiezen. Heeft u nog specifieke vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met ons personeel. Zij helpen u graag verder om tot een gepaste oplossing te komen.

Voordelen
 • De enige 100% van Nederlandse bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment

Dit zal u ook wel bevallen

You can select 5 products only