Dubbele basejump huren (7.5 meter)

1 dag  425,00
excl. BTW
1 dag 514,25
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

DUBBELE BASEJUMP: SPRING IN HET DIEPE

Klim tot een hoogte van 7.5 meter en waag een sprong in het diepe met de Dubbele Base Jump. Bij de Dubbele Basejump moet je je tegenstander (en hoogtevrees) trotseren, want je maakt op het eind een sprong naar maar liefst 4 meter omlaag. Die vrije val eindigt op een dik valkussen en hoe halsbrekend dit ook klinkt… uiteraard is de Dubbele Basejump ook 100% veilig. De winnaar van de Dubbele Base Jump is degene die het eerst weer op beide benen staat. Wie durft?

DE DUBBELE BASE JUMP HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

De Dubbele BaseJump is een geweldig uitdagend spelelement. U kunt de Dubbele Base Jump in vier verschillende vormen huren bij Attractieverhuur TimTom. De offerte op maat geeft u keuze uit: afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouwen en compleet verzorgd. Als alternatief zou u eens kunnen kijken naar de Enkele Base Jump of de Multi Sky Swing, attracties die ook zeker de hoogte in gaan!

KWALITEIT STORMBAAN HUREN

Niet al onze stormbanen zijn zo hoog als de Dubbele base jump, maar zijn wel allemaal van de beste kwaliteit. De Base Jump bestaat ook als in de 6m hoge variant! We hebben meer dan +20 verschillende stormbanen van Nederlandse bodem en de beste kwaliteit. Ben je dus op zoek naar een iets minder hoge stormbaan? Neem dan eens gerust een kijkje in ons assortiment. Voor een goede stormbaan huren ga je natuurlijk naar Attractieverhuur TimTom.

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

De Dubbele Base Jump is gekeurd en voorzien van een typegoedkeuring. Bij Attractieverhuur TimTom willen we met onze service en A-kwaliteit onze klant zo goed mogelijk ondersteunen in de organisatie van de 6 kamp. Wij willen alle deelnemers verblijden, gelukkiger maken en een gezonde dag geven! Base jump van deze unieke attractie af en geniet van je dag!

DUBBELE BASEJUMP ALS ZESKAMP ONDERDEEL

De dubbele base jump is een ideale activiteit voor tijdens uw zeskamp. Wij bij Attractieverhuur TimTom zijn specialist als het gaat om zeskampen organiseren en verzorgen van een onvergetelijke dag. We zijn al jaren bezig met het verhuren van zeskampen en doen dit dagelijks. We willen dat u ook kunt meemaken wat wij meemaken. De lachende gezichten die ontstaan tijdens de zeskampen zijn het beste wat er is. U kunt bij ons zelf uw eigen zeskamp organiseren of een vast zeskamp pakket kiezen. Deze pakketten zijn door onze specialisten samengesteld en kunt u gemakkelijk huren. Bekijk ons assortiment attractieverhuur:

Producteigenschappen

Lengte
15.0 meter
Breedte
7.5 meter
Hoogte
8.0 meter
Stroombehoefte
2x 1500 watt
Aantal deelnemers
2
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Vrijwilligers
Minimaal 3 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja