Mobiele Klimwand (9 meter hoog) huren

Klimwand huren, klimwand, 9 meter hoge klimwand
>
  • Klimwand huren, klimwand, 9 meter hoge klimwand
  • Klimwand huren, klimwand, 9 meter hoge klimwand
  • Klimwand, klimwand huren, mobiele klimwand
<

600,00

1 dag 

excl. BTW

726,00

1 dag

incl. BTW

In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

MOBIELE KLIMWAND HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Een mobiele klimwand huren kan op alle vlakke ondergronden: gras, steen en kunstgras. Er zitten totaal vier klim mogelijkheden aan de klimwand, waardoor je met vier klimmers tegelijk kan klimmen. De klimmers kunnen abseilen door het automatisch valsysteem, hierdoor biedt het klimwand verhuur een 100% veiligheidsgarantie. Onze klimwand is negen meter hoog en wordt begeleid door één professionele begeleider. Op zoek naar een klimmuur verhuur voor wat kleinere kindjes? Bekijk dan eens Klimwand The Wall en de Dubbele Twistladder van Attractieverhuur TimTom.

De Mobiele Klimwand wordt standaard 3 uur vanuit ons door 1 instructeur begeleidt, als je extra begeleidingsuren wenst kan je dit toevoegen in het winkelwagen. De klant moet zorgen voor 1 extra vrijwilliger tijdens de begeleiding van de klimwand.

KLIMWAND VERHUUR 

Wat betreft gemak en ontzorging heeft de Mobiele Klimwand huren middels twee opties. Je kunt de klimwand laten bezorgen inclusief opbouw en afbouw of je kunt voor kiezen voor de compleet verzorgde klimwand verhuur inclusief instructeur.

Wanneer je kiest voor klimmuur huren hebben we niet de mogelijkheid om te huren zonder assistentie bij het opbouwen en afbouwen, dit is vanuit veiligheidsoogpunt.

VEILIG EN KWALITEIT KLIMMUUR HUREN

De TimTom Mobiele Klimwand is de hoogste attractie in ons grote aanbod van uitdagende attracties. De klimwand is met veel zorg en liefde ontwikkeld samen met onze Nederlandse leverancier. Hierdoor is de klimwand van A-kwaliteit en voorzien van de juiste typegoedkeuring. Na elke klimwand verhuur controleren wij de staat van de Mobiele Klimwand, zodat jullie geen problemen ervaren tijdens het evenement.

ATTRACTIES HUREN BIJ TIMTOM

Geïnteresseerd geraakt in de mobiele klimwand verhuur voor jouw evenement? Maak het evenement helemaal af door attracties uit de Zeskamp categorie of een Springkussen te huren! Bij Attractieverhuur TimTom staan de volgende punten centraal:

  • Laagste prijs

  • Alle springkussens hebben typegoedkeuring

  • Grootste aanbod zeskampen

  • Veel activiteiten en waterspelen

  • De hoogste kwaliteit springkussens

  • De jarenlange ervaring van TimTom

  • Alle service vanzelfsprekend

Contact

Meer weten over het huren van een Mobiele Klimwand van 9 meter of andere attracties? Bel ons op 06-24656594 of mail ons naar info@attractieverhuurtimtom.nl.

Producteigenschappen

Lengte
12.0 meter
Breedte
5.0 meter
Hoogte
9.0 meter
Stroombehoefte
-
Aantal deelnemers
4
Inbegrepen
incl. 3 uur begeleiding
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Klimmen
Ja
Certificaat
Ja

Beschikbare bestanden