Multi sky swing huren

1 dag  750,00
excl. BTW
1 dag 907,50
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

DE MULTI SKY SWING HUREN BIJ TIMTOM ATTRACTIEVERHUUR

Het Multi Sky Swing spelkussen is de vliegende ster van ons assortiment attracties! Met trots mogen we ook zeggen dat dit spannende spelkussen geheel bedacht en gecreëerd is door ons en daardoor met recht het predicaat TimTom originial mag dragen. Het Multi Sky Swing spelkussen is op verschillende manieren inzetbaar en vergt de maximale inspanning van iedere deelnemer. Een uitdaging voor echte durfallen. Bungel meters boven de opblaasbare ondergrond en bereik via touwladders de overkant. Daar wacht alweer de volgende opgave; een vrije val van zes meter hoogte waarbij je wordt opgevangen door onze veilige valkussens.

HUREN VAN DE MULTI SKY SWING

De Multi Sky Swing is een zeer imposant spelelement. Wat betreft gemak en ontzorging is de Multi Sky Swing attractie te huur middels vier opties.

  • laten bezorgen en afhalen
  • laten bezorgen inclusief opbouw en afbouw
  • compleet verzorgd inclusief instructeur

Leuke alternatieven voor deze opblaasbare attractie zijn de; Dubbele basejump en de Spinner race stormbaan .

LEUKE DAG MET EEN ZESKAMP HUREN

U kunt bij TimTom terecht wanneer u een leuke dag wilt organiseren met een zeskamp. U heeft keuze uit meer dan +25 verschillende zeskamp spellen. Zo zit er dus voor iedereen iets tussen. Een zeskamp huren gaat gemakkelijk met behulp van ons ervaren personeel. U kiest ervoor om een zeskamp zelf samen te stellen of voor een vooringesteld zeskamp pakket. Ons personeel heeft jaren lang ervaring met het opzetten en organiseren van verschillende zeskampen. Heeft u dus nog vragen over het huren van een zeskamp? Dan helpen wij u graag verder om al uw vragen te beantwoorden. 

VEILIGHEID VAN DE MULTI SKY SWING

De Multi Sky Swing is een van onze grootste attracties en met grote zorg ontwikkeld in samenwerking met onze Nederlandse leverancier. Zodoende is de attractie van A-kwaliteit en voorzien van een typegoedkeuring. Na elke verhuring controleren wij de staat van de attractie, zodat jullie geen problemen ervaren tijdens jullie evenement.

Producteigenschappen

Lengte
23.0 meter
Breedte
7.5 meter
Hoogte
8.0 meter
Stroombehoefte
1x 1100 & 3x 1500 watt
Aantal deelnemers
6
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Klimmen
Ja
Obstakels
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 4 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja

Producten in pakket

1x
Multi sky swing deel 3