Pannakooi huren

1 dag  170,00
excl. BTW
1 dag 205,70
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

PANNAKOOI

De pannakooi is de ultieme uitdaging voor iedere voetballer. De pannakooi is een zeshoekige opblaasbare kooi waar de bal altijd in het spel blijft. In de pannakooi draait alles om de beste acties. Maar voordat we daar op ingaan, alvast een paar toernooitips:

 • Wie scoort, blijft staan
  De ploeg of individu die als eerste een doelpunt tegen krijgt, moet eruit en wordt vervangen door een nieuw team/individu. Het leukste is om in de pannakooi gelijkwaardige teams te creëren zodat het spannend blijft. Uiteindelijk kan dit spel eindeloos doorgaan en zijn er op een dag veel winnaars in de pannakooi.
 • Knock-out
  Een knock-out toernooi in een pannakooi is perfect om een grote winnaar van de dag aan te wijzen. Verschillende ploegen strijden allemaal om de eerste plek en wie zijn partij verliest is uitgeschakeld. Een knock-out tournooi is doorgaans ideaal bij een gelijk aantal teams of personen vanaf vier.
 • Competitie
  Iedereen speelt èèn of twee keer tegen elkaar. De uiteindelijke winnaar van de pannakooi is degene die de meeste overwinningen of punten haalt. Bij een gelijke stand wordt meestal gekeken naar het aantal doelpunten of wordt er een finalewedstrijd tussen de twee bovensten gespeeld.
 • Combinatie
  Wanneer er veel ploegen/spelers zijn die willen voetballen in de pannakooi, is wellicht een knock-out met competitie interessant. Dus eerst de competitiewedstrijden in de pannakooi waarbij de beste van iedere competitie (of de twee besten) doorgaat naar de knockoutfase.

Maar wat je ook doet in de pannakooi, er is altijd èèn overtreffende regel: de panna. Wanneer iemand in de pannakooi gepoort wordt, is het afgelopen. De panna is daarom de beste manier om snel een wedstrijd te winnen. Maar ook de snelste manier om een wedstrijd te verliezen!

Je dient zelf te zorgen voor voetballen, eventueel bestaat de optie om ze bij ons bij te huren. Dit staat als kassakoopje onder het product in de winkelwagen.

DE PANNAKOOI OP JOUW EVENT

Voor de voetballiefhebbers is de pannakooi fantastisch om te hebben. Het uitdelen van panna' wordt door voetballers beschouwd als het maken van lol. De bedoeling is om de tegenstander zo op een sportieve manier een hak te zetten. Maar er zijn nog meer voetbalspellen, zoals de Multi sky swing en de voetbal schietschijf. Wij brengen de pannakooi en andere voetbalspellen bij jou. Wij maken de offerte op maat en zorgen voor de laagste prijs! Attractieverhuur TimTom is de ideale partner voor het beste event. Niet alleen voetbalspellen op je evenement maar wil je bijvoorbeeld ook een stormbaan huren? Geen probleem bij Attractieverhuur TimTom!

Producteigenschappen

Lengte
10.0 meter
Breedte
10.0 meter
Hoogte
4.5 meter
Stroombehoefte
1x 1100 watt
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en volwassenen
Overdekt
Ja