Seaworld open springkussen huren

1 dag  85,00
excl. BTW
1 dag 102,85
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

Springkussen huren

Ben je op zoek naar een unieke manier om je feest of evenement te animeren? Dan is het huren van een springkussen de perfecte oplossing. Of het nu voor een kinderfeestje, een buurtfeest, een schoolfeest of een bedrijfsevenement is, een springkussen zorgt altijd voor plezier en vermaak.

Springkussen huren: Seaworld Open

Bij Attractieverhuur TimTom kun je het bijzondere springkussen Seaworld Open huren. Dit springkussen is speciaal ontworpen voor kinderen die gek zijn op vissen. Het full-color design brengt het onderwater gevoel van de Seaworld bij jou thuis!

Hoogste kwaliteit springkussens huren

Bij Attractieverhuur TimTom staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom laten wij onze springkussens uitsluitend in Nederland maken. Dit garandeert dat je altijd een springkussen van de allerbeste kwaliteit huurt.

Alternatieve en aanvullende springkussens huren

Naast het Seaworld Open springkussen biedt Attractieverhuur TimTom ook andere thema springkussens aan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het Jungle Springkussen of het Unicorn Springkussen. Deze springkussens zijn een leuke aanvulling of alternatief voor het Seaworld Open springkussen.

Bij het kiezen van een springkussen is het belangrijk om rekening te houden met de leeftijd en interesses van de kinderen. Zo zorg je ervoor dat het springkussen perfect aansluit bij jouw feest of evenement. Bij Attractieverhuur TimTom staan we klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van springkussens, kunnen we je voorzien van het beste advies. Dus waar wacht je nog op? Maak je feest of evenement onvergetelijk en huur vandaag nog een springkussen bij Attractieverhuur TimTom!

Producteigenschappen

Lengte
5.2 meter
Breedte
4.0 meter
Hoogte
3.3 meter
Stroombehoefte
1x 1100 watt
Aantal deelnemers
10
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen
Overdekt
Nee
Obstakels
Nee
Glijbaan
Nee
Vrijwilligers
Minimaal 1 actieve sterke persoon die helpt bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja