Slide Track stormbaan huren

1 dag  350,00
excl. BTW
1 dag 423,50
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

GA TOT HET GAATJE

De Slide track stormbaan is één van onze nieuwste attracties én een lust voor het oog. Klim omhoog tegen de steile helling, glijd in de donkere tunnel en ga niet tot maar dóór het gaatje om het eind te halen!

DE SLIDE TRACK STORMBAAN HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

De Slide Track stormbaan staat garant voor klim- en glijdplezier. Deze stormbaan is in vier verschillende opties te huur bij Attractieverhuur TimTom. De offerte op maat geeft u keuze uit: afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouwen en compleet verzorgd. De Slide Track stormbaan is tevens voorzien van gebruikershandleiding incl. gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Als alternatief met water in dezelfde prijsklasse kunt u kijken naar onze Tobbedansbaan. Goedkopere alternatieven zijn bijvoorbeeld de Take Out Stormbaan en onze Base Jump.

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

De Slide Track Stormbaan is een van onze grensverleggende attracties. Deze attractie is voorzien van een typegoedkeuring. Bij Attractieverhuur TimTom wordt uitsluitend gewerkt met Nederlandse materialen waardoor wij de beste kwaliteit kunnen bieden. Naast onze A-kwaliteit attracties zult u altijd kunnen genieten van onze service. Onze missie is de deelnemers en klanten blijer, gelukkiger en gezonder te maken, onze jongens zullen altijd de longen uit hun lijf lopen voor u om dit waar te kunnen maken!

Producteigenschappen

Lengte
19.0 meter
Breedte
4.0 meter
Hoogte
5.0 meter
Stroombehoefte
2x 1100 watt
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Klimmen
Ja
Obstakels
Ja
Glijbaan
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja

Producten in pakket

1x
slide track deel 1