Enkele Base Jump huren

1 dag  300,00
excl. BTW
1 dag 363,00
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

DE ENKELE BASE JUMP

Iets compacter dan zijn grote broer (de Dubbele Base Jump ), maar nog altijd even spectaculair! Bij de Enkele Base Jump sta je er helemaal alleen voor als je tot een hoogte van 5 meter klimt, om vervolgens 3 meter omlaag te springen. Deze Enkele Base Jump is ideaal in te zetten als zeskamp - of stormbaan onderdeel.

DE ENKELE BASE JUMP HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

De Enkele Base Jump is een indrukwekkende attractie. U kunt de Enkele Base Jump in vier verschillende vormen huren bij Attractieverhuur TimTom. De offerte op maat geeft u keuze uit: afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouwen en compleet verzorgd. Wil je nog groter en nog hoger! Kijk dan even bij de Dubbele Base Jump of de Multi Sky Swing!

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

De Enkele Base Jump is voorzien van een typegoedkeuring. Het spelkussen is gemaakt met uitsluitend Nederlandse materialen, gezien wij alleen willen werken met de allerbeste kwaliteit ! Hetzelfde willen wij laten blijken uit onze service. Onze jongens zijn gedreven en zullen altijd alles geven om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen!

Producteigenschappen

Lengte
16.0 meter
Breedte
4.0 meter
Hoogte
7.0 meter
Stroombehoefte
1x1500 & 1x1100 watt
Aantal deelnemers
1
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja