spinning wheel huren

1 dag  395,00
excl. BTW
1 dag 477,95
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

SPINNING WHEEL

De Spinning Wheel is een originele TimTom attractie. Nadat wij ' werelds eerste Striker ontwikkelden, zijn wij nu met deze te gekke attractie gekomen. Om de Spinning Wheel snel door te komen heb je alles nodig: je moet snel zijn, makkelijk manoeuvreren en altijd je koppie erbij houden. De Spinning Wheel is namelijk een klein doolhof waarbij twee deelnemers door de gangen moet om aan de andere kant uit te komen. Onderweg zijn allerlei obstakels die ontweken moeten worden. Maar wie niet oplet komt al snel de ronddraaiende stangen tegen en wordt zo weer tegen de grond gedrukt. Ontwijk, wees snel en blijf erbij met het hoofd. Alleen zo versla jij jouw tegenstander in de Spinning Wheel van Tim Tom!

DE SPINNING WHEEL BIJ JOUW EVENT

TimTom Attractieverhuur is dè gangmaker van ieder evenement. Met onze originele attracties en uitstekende service zorgen wij er voor dat het een succesvolle dag wordt. Het huren van de Spinning Wheel kan op verschillende manieren zodat wij onze klanten hiermee op maat bedienen:

 • Haal de Spinning Wheel bij ons op
  Compleet met heldere handleiding voor een goede op- en afbouw, evenals het gebruik ervan tijdens het evenement.
 • Wij bezorgen de Spinning Wheel
  Geef ons een adres en wij rijden met de Spinning Wheel er naartoe. Wat er nog moet gebeuren, is het op- en afbouwen van de attractie met minimaal twee sterke vrijwilligers.
 • Wij bezorgen en bouwen
  Voordat alles gaat beginnen zetten wij de Spinning Wheel op en na afloop breken we weer af en nemen we de attractie mee.
 • Compleet verzorgd
  Wij zijn er de hele dag bij en zorgen voor een te gekke ervaring met de Spinning Wheel. Alles is geregeld en je hoeft nergens naar om te kijken.

Naast de Spinning Wheel op zoek naar meer soortgelijke attracties voor bijvoorbeeld uw zeskamp? Dan zijn The Striker en de Slingerbal ook zeker de moeite waard om te bekijken. Unieke attracties en de beste service op maat: Attractieverhuur TimTom is jouw specialist.

SPINNING WHEEL IN UW ZESKAMP

Kies voor de spinning wheel in uw zeskamp. Een zeskamp is een leuk evenement voor jong en oud. Als u een spinning wheel wilt huren, zou u ook even naar de verschillende zeskamp spellen moeten kijken. Er zijn namelijk genoeg leuke spellen waaruit u kunt kiezen om zo een zeskamp te organiseren. Al onze producten zijn daarnaast van eigen bodem. Door jarenlange ervaring weet ons personeel precies wat zij moeten doen met de producten. Ga voor een lekker actieve dag vol met leuke activiteiten van Attractieverhuur TimTom. We zien u graag terug en helpen u met al de nodige onduidelijkheden.

Producteigenschappen

Lengte
10.0 meter
Breedte
10.0 meter
Hoogte
4.0 meter
Stroombehoefte
1x 1500 + 2x 1100watt
Aantal deelnemers
2
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Keurmerk TimTom
Ja
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Overdekt
Nee
Klimmen
Nee
Obstakels
Ja
Glijbaan
Nee
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja

Producten in pakket

1x
ALLEEN kussen Spinning Wheel
ALLEEN kussen Spinning Wheel
1x
onderstel bootcamp sweeper / spinning wheel