Tunnelslide stormbaan huren

1 dag  270,00
excl. BTW
1 dag 326,70
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

DE TUNNELSLIDE STORMBAAN

Voor de echte bikkels is er de Tunnelslide stormbaan te huur. Klimmen, klouteren, vallen en weer doorgaan: het hoort er allemaal bij. Wil jij voor een beetje competitie op jouw event zorgen? Dan is deze Tunnelslide stormbaan ideaal. Meteen vanaf het begin start je met de eerste beklimming waarna je vervolgens naar beneden glijdt door de tunnels. Zorg dat je daarna zo snel mogelijk klimt over de megarol. Maar pas op! Want voordat je het weet val je van de megarol af naar beneden. Heb je deze weten te verslaan? Ren dan nog een laatste keer door de blokken heen van de Tunnelslide om als eerste over de Tunnelslide stormbaan te komen!

HOE HUUR JE EEN TUNNELSLIDE STORMBAAN BIJ TIMTOM?

Door Attractieverhuur TimTom natuurlijk. Wij maken bij de Tunnelslide stormbaan voor jou een offerte op maat waarbij je de keuze krijgt uit vier verschillende opties: afhalen, laten bezorgen, laten bezorgen inclusief op- en afbouw of wij verzorgen jouw survivalbaan compleet! Wanneer je een stormbaan huurt is het eenvoudig af te halen en dankzij de goede instructies ook handig op te bouwen. Er zit dan ook een gebruikershandleiding bij de Tunnelslide stormbaan geleverd en samen met twee sterke vrijwilligers is het klusje zo geklaard. Maar Attractieverhuur Tim Tom biedt ook de mogelijkheid om de Tunnelslide stormbaan geheel verzorgd krijg bezorgd waarbij je niets hoeft te doen en alles door ons laat regelen.

De Tunnelslide stormbaan bestaat uit twee delen. Het eerste deel van de Tunnelslide stormbaan is 9 meter lang, 3.80 meter breed en 4.2 meter hoog. Het tweede deel van de Tunnelslide stormbaan is 9 meter lang, 3,80 meter breed en 3 meter hoog.

MEER DAN ALLEEN DE TUNNELSLIDE STORMBAAN HUREN

Bij TimTom Attractieverhuur kun je terecht voor meer dan alleen de Tunnelslide stormbaan huren. Zo hebben we meer dan +20 verschillende stormbanen te huur in ons assortiment. Zo zit er voor iedereen wel iets tussen. Verschillende mogelijkheden voor jong en oud om een zo leuk mogelijke dag van te maken. Neem daarom vooral ook eens een kijkje bij de rest van de stormbanen en ga vandaag nog je stormbaan huren. Naast stormbanen huren hebben wij ook Springkussens en Zeskamp spellen te huur in het assortiment van TimTom. Ieder evenement kan worden omgebouwd tot spectaculair feest voor jong en oud!

TOP 5 STORMBANEN ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Producteigenschappen

Lengte
18.0 meter
Breedte
4.0 meter
Hoogte
4.0 meter
Stroombehoefte
2x 1500 watt
Aantal deelnemers
12
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Klimmen
Ja
Obstakels
Ja
Glijbaan
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja