Winter stormbaan huren

1 dag  295,00
excl. BTW
1 dag 356,95
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

DE WINTER STORMBAAN HUREN

Een stormbaan huren met een Winter thema erbij? Huur dan deze Winter stormbaan bij attractieverhuur TimTom. Deze stormbaan is de koploper in de winter. Vanaf de start moet je gelijk door een Winterse iglo heen. Hierna komen gelijk de vele pilaren met een winters thema erop. Als laatste volgt er een beklimming door middel van een net. Klim jij als eerst omhoog? Hierna hoef je alleen nog naar beneden te glijden en kom als eerste over de finish van de Winter stormbaan! Deze attractie is een leuke toevoeging aan uw Winters event.

HOE KRIJG JE DEZE WINTER STORMBAAN OP JOUW EVENEMENT?

Door Attractieverhuur TimTom natuurlijk. Wij maken bij een Winter stormbaan voor jou een offerte op maat waarbij je de keuze krijgt uit vier verschillende opties: afhalen, laten bezorgen, laten bezorgen inclusief op- en afbouw of wij verzorgen jouw Winter stormbaan compleet! De Winter stormbaan is eenvoudig af te halen en met goede instructies ook handig op te bouwen. Er zit dan ook een gebruikershandleiding bij de Winter stormbaan geleverd en samen met twee sterke vrijwilligers is het klusje zo geklaard. Maar Attractieverhuur Tim Tom biedt ook de mogelijkheid om de Winter stormbaan geheel verzorgd krijg bezorgd waarbij je niets hoeft te doen en alles door ons laat regelen.

ALLE SOORTEN STORMBANEN TE HUUR

Misschien is de Winter stormbaan perfect voor jou of heb je toch liever iets anders? Dat is bij TimTom attractieverhuur geen probleem! We verhuren namelijk meer dan +30 verschillende stormbanen. Hiermee heb je de keuze uit genoeg stormbanen voor de perfecte ervaring. We helpen je ook graag verder dan je eventuele vragen hebt. Ons personeel heeft namelijk al jaren ervaring als het gaat om een stormbaan huren en alle benodigdheden die daarbij komen kijken. Kies vandaag nog de leukste stormbaan en geniet van een onvergetelijke dag.

Naast stormbanen hebben we ook SpringkussensZeskamp spellen en ook partyverhuur. Het lekkerste Partyfood dat je op een evenement wilt hebben, dat bieden wij u aan! 

Producteigenschappen

Lengte
16.5 meter
Breedte
4.0 meter
Hoogte
6.0 meter
Stroombehoefte
2x 1100 watt
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Overdekt
Ja
Klimmen
Ja
Obstakels
Ja
Glijbaan
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja

Beschikbare bestanden