BigBig stormbaan (62.5 meter) huren

1 dag  1.175,00
excl. BTW
1 dag 1.421,75
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

BIG. BIGGER. BIGGEST STORMBAAN

Ga voor het maximale en verleg je grenzen op onze BigBig Stormbaan. De BigBig Stormbaan is niet voor watjes, want buiten de ‘normale’ Take roll stormbaan moet je ook nog de Multi Sky Swing en Crazy Race stormbaan zien te overwinnen. Dat maakt dat je met de BigBig Hindernisbaan direct drie Zeskamp spelonderdelen in huis haalt met 62.5 meter aan puur adrenaline!

62.5M LANGE STORMBAAN HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

De BigBig Hindernisbaan is een dijk van een hindernis! De BigBig Hindernisbaan bestaat uit een drietal Zeskamp onderdelen, namelijk de Crazy Race stormbaan, de Multi Sky Swing en de Take roll stormbaan. Een drietal geweldige uitdagende attracties! Wij adviseren om de BigBig Hindernisbaan te laten bezorgen en op te laten bouwen door Attractieverhuur TimTom.
Wanneer je aan het kijken bent voor de BigBig Stormbaan, dan zijn de volgende extreme stormbanen ook wat voor jou:

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

De BigBig Stormbaan is een 62.5 meter lange stormbaan die bij jong en oud tot opwinding zal zorgen! De BigBig Hindernisbaan bestaat uit verschillende spelkussens en stormbanen die stuk voor stuk door onze Nederlandse leverancier geproduceerd zijn en beschikken over een typegoedkeuring. Wij streven ernaar onze attracties altijd van A-kwaliteit te voorzien. De BigBig Hindernisbaan is een unieke attractie die elke deelnemer zal verblijden, waar we altijd naar streven in onze bedrijfsvoering! Benieuwd naar de andere attracties van Timtom Attractieverhuur? Bekijk dan eens het assortiment springkussens, zeskamp spellen en de categorie Top attracties

Producteigenschappen

Lengte
62.5 meter
Breedte
8.0 meter
Hoogte
8.0 meter
Stroombehoefte
4x 1100 & 4x 1500 watt
Aantal deelnemers
10
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Klimmen
Ja
Obstakels
Ja
Glijbaan
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 6 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja