Bounce Leeuw springkussen huren

1 dag  61,98
excl. BTW
1 dag 75,00
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

BOUNCE LEEUW SPRINGKUSSEN

Speciaal voor de kleinere kinderen zijn deze gave Mini springkussens van TimTom te huur. Deze compacte en lichtgewicht kussens zijn ideaal voor in je voor- of achtertuin, een oprit of zelfs binnen in de garage. Bounce Leeuw springkussen heeft een leuke full-color print erop. De wanden en handig geplaatste netten zorgen voor extra veiligheid en ruimte voor toezicht. Op het springvlak zijn obstakels geplaatst en er is een coole glijbaan in het midden. Met het Leeuw springkussen haal je een fantasierijk en vrolijk thema binnen waar elk kind wel blij van wordt. Wacht dus niet te lang en huur snel het Leeuw Thema springkussen!

Bounce Leeuw springkussen huren bij attractieverhuur TimTom

Bounce Leeuw springkussen heeft een afmeting van 3.4 x 3.0 meter en wordt geleverd met blower. Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, zoals gras of kunstgras. Wanneer je het springkussen plaatst op een harde ondergrond (steen) raden wij extra valmatten aan de voorkant van het springkussen. Valmatten zijn ook bij ons te huur, deze kan je erbij vinken onder het product in de winkelwagen (kassakoopje).

Veelgestelde vragen springkussens

De meeste vragen over het huren van een springkussen hebben wij al eens gehad, daarom hebben wij een FAQ (klik hier) opgezet met de meestgestelde vragen over het huren van een springkussen. Het Leeuw springkussen past in elke personen auto, mits de achterbanken plat kunnen. De op- en afbouw van het springkussen is eenvoudig zelf te verzorgen. De op- en afbouwinstructies staan ook onderin op deze pagina.

Meer dan alleen Bounce Leeuw springkussen te huur

Naast het Bounce Leeuw springkussen heeft TimTom nog 100+ andere Thema springkussens, voor ieder wat wils dus. Naast  springkussens heeft TimTom ook vele feestattributen te huur, zoals statafelssuikerspinmachine
popcornmachinetentenheaters en vele andere partymaterialen

 

Producteigenschappen

Lengte
3.4 meter
Breedte
3.0 meter
Hoogte
2.3 meter
Stroombehoefte
1x 1100 watt
Aantal deelnemers
4
Leeftijdsindicatie
Kinderen
Overdekt
Nee
Klimmen
Ja
Obstakels
Ja
Glijbaan
Ja
Certificaat
Ja