0

Mini springkussens huren

De mini springkussens van Attractieverhuur TimTom hebben maximale afmetingen (lxb) van 4.10 meter bij 4.10 meter. Deze kleine springkussens zijn perfect geschikt voor in de achtertuin, oprit of binnen. Daarnaast zijn de springkussens ook gemakkelijk zelf te vervoeren in een eigen auto. Let wel op: de banken van de auto moeten wel plat kunnen!

Het kleine springkussen wordt compleet geleverd, dus inclusief blower + verzwaringen. (Verwerkt in de prijs van het springkussen verhuur)

Deze kleine springkussen in een leuk thema, de unicorn! Huur deze nu bij Attractieverhuur TimTom.
Afmetingen (lxbxh): 3.1 x 2.3 x 2.4 meter
1 dag
50,00
excl. BTW
1 dag
60,50
incl. BTW
Deze mini variant springkussen Feest is te huur bij attractieverhuur TimTom
Afmetingen (lxbxh): 3.1 x 2.3 x 2.4 meter
1 dag
50,00
excl. BTW
1 dag
60,50
incl. BTW
De Mini splash bounce party springkussen is nu te huur bij Attractieverhuur TimTom. Deze leuke waterattractie is ideaal voor de zomer.
Afmetingen (lxbxh): 2.3 x 3.6 x 3.6 meter
1 dag
50,00
excl. BTW
1 dag
60,50
incl. BTW
Mini flamingo springkussen huren bij Attractieverhuur TimTom
Afmetingen (lxbxh): 2.3 x 3.6 x 3.6 meter
1 dag
50,00
excl. BTW
1 dag
60,50
incl. BTW
mini sprookjes springkussen huren bij timtom
Afmetingen (lxbxh): 3.0 x 3.5 x 2.5 meter
1 dag
50,00
excl. BTW
1 dag
60,50
incl. BTW
De mini TimTom bouncer valt op door de felle kleuren rood en blauw, huur de mini TimTom bouncer bij attractieverhuur TimTom
Afmetingen (lxbxh): 4.5 x 3.2 x 3.5 meter
1 dag
75,00
excl. BTW
1 dag
90,75
incl. BTW
mini prinses springkussen huren bij attractieverhuur TimTom
Afmetingen (lxbxh): 3.1 x 2.3 x 2.4 meter
1 dag
50,00
excl. BTW
1 dag
60,50
incl. BTW

KLEIN SPRINGKUSSEN HUREN BIJ TIMTOM ATTRACTIEVERHUUR (4.1x4.1M)

De leukste mini springkussens zijn te huur bij Attractieverhuur TimTom. De kleine springkussen in een aantal verschillende maten passen in bijna elke (achter)tuin, oprit en zelfs binnen. Er zijn drie verschillende afmetingen, namelijk 3.1m × 2.3m, 3.1m × 4.1m en 4.0m × 3.1m. De kleine springkussens hebben allemaal een ander feest thema. Spring bijvoorbeeld tussen de Unicorns, Prinsessen, Dino's, Flamingo's of in het Mini Sprookjes springkussen. Wil je liever een springkussen met glijbaan? Ook dat kan! Je kan een thema bedenken en wij zullen het hebben in ons springkussen verhuur assortiment. Onze mini springkussens zijn maximaal 2 jaar oud! Perfecte staat, makkelijk te vervoeren en voor de laagste prijs. Spring dus gerust uit de ban en verras je omgeving met een prachtig springkussen in de achtertuin! Kortom, bij Attractieverhuur TimTom kun je altijd een springkussen huren dat past bij jouw feest en binnen jouw budget.

Wat kost een mini springkussen huren?

De prijzen van springkussens huren variëren per springkussen, maar je kan de kleinste springkussens al huren vanaf € 50 euro. Je betaalt bijv. een kleine meerprijs voor een springkussen met glijbaan, maar dan heb je ook wel iets extra's!

Uit welk thema bestaan de kleine springkussens?

Wij hebben het grootste aanbod springkussen verhuur van Nederland, hierdoor zit er voor ieder feestje een geschikt thema bij. Hieronder staan de verschillende thema's van de mini springkussens:

 1. Unicorn Springkussen (ook met glijbaan te huur)
  In 3 verschillende maten te huur, namelijk
  Mini Unicorn springkussen
  - Unicorn glijbaan springkussen
  - Unicorn springkussen

 2. Feest Springkussen (ook met glijbaan te huur) 
  In 3 verschillende maten te huur, namelijk
  - Mini Feest springkussen
  - Feest glijbaan springkussen
  - Feest springkussen

 3.  Mini Seaworld Springkussen (ook met glijbaan te huur)
  In 3 verschillende maten te huur, namelijk
  - Mini Seaworld springkussen
  - Seaworld glijbaan springkussen
  - Seaworld springkussen

 4. Dino Springkussen (ook met glijbaan te huur)

 5. Prinses Springkussen (ook met glijbaan te huur)

 6. Superhelden Springkussen (ook met glijbaan te huur)

 7. Heavy Duty Springkussen alleen met glijbaan

 8. Jungle Springkussen (ook in mini jungle variant)

 9. Hawaii Springkussen

 10. Krokodil Springkussen

SPRINGKUSSEN VERHUUR VOOR ALLE EVENEMENTEN

Attractieverhuur TimTom zorgt er voor dat u een springkussen huren kunt op verschillende evenementen. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en ook België. Enkele evenementen waarvoor onze klanten een springkussen huren zijn:

 • Zeskamp
 • Bedrijfsevenementen
 • Teambuildings evenementen
 • Beurzen
 • Jaarmarkten
 • Sportstimuleringsevenement

MINI SPRINGKUSSENS HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Bij Attractieverhuur TimTom leveren we opblaasbare springkussens van goede kwaliteit voor groot en klein. In ons springkussen assortiment variëren we van maten 'kleine springkussens' tussen 3.1 bij 2.3 meter tot 3.1 x 4.1 meter. Deze mini springkussens zijn gemakkelijk op te halen in uw eigen auto. De mini springkussens hebben wij in vele verschillende thema's en groottes, hier een lijstje van de allerkleinste springkussens (3.1 x 2.3 meter): feest springkussen, seaworld springkussen, dino springkussen, prinsessen springkussen en superhelden springkussen. De iets grotere maat binnen de categorie mini springkussens (2.3 x 3.6 meter) zijn bijvoorbeeld flamingo springkussen, party springkussen, unicorn springkussen, jungle springkussen, Hawaï springkussen en krokodil springkussen. De grootste maat (3.1 x 4.1 meter) binnen de mini springkussens zijn bijvoorbeeld dino springkussen met glijbaan, seaworld springkussen met glijbaan, feest springkussen met glijbaan, prinses springkussen met glijbaan, superhelden springkussen met glijbaan, heavy duty springkussen met glijbaan.

Wilt u graag van uw evenement, zeskamp of andere gelegenheid een echte topper maken? Bekijkt u dan eens ons gehele attractie assortiment, want naast springkussens huren kunt u ook kiezen voor stormbaan verhuurzeskamp spellenwinterattracties en nog veel meer toffe attracties te huur. Daarnaast kunt u ieder event compleet maken door het huren van stafelspartytentensuikerspinmachinepopcornmachine of een geluidsset. Bekijk hier het complete partyverhuur overzicht.