Feest springkussen huren

1 dag  61,98
excl. BTW
1 dag 75,00
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

FEEST OVERDEKT SPRINGKUSSEN

Speciaal voor de kleinere kinderen zijn deze gave Mini springkussens van TimTom te huur. Deze compacte en lichtgewicht kussens zijn ideaal voor in je voor- of achtertuin, een oprit of zelfs binnen in de garage. Het Feest springkussen is overdekt en heeft een leuke full-color print erop. Met het Feest springkussen haal je een fantasierijk en vrolijk thema binnen waar elk kind wel blij van wordt. Wacht dus niet te lang en huur snel het Feest Thema springkussen!

Het Feest springkussen huren bij attractieverhuur TimTom

Het Mini Feest springkussen heeft een afmeting van 4.0 x 3.1 meter en wordt geleverd met blower. Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, zoals gras of kunstgras. Wanneer je het springkussen plaatst op een harde ondergrond (steen) raden wij extra valmatten aan de voorkant van het springkussen. Valmatten zijn ook bij ons te huur, deze kan je erbij vinken onder het product in de winkelwagen (kassakoopje).

Veelgestelde vragen springkussens

De meeste vragen over het huren van een springkussen hebben wij al eens gehad, daarom hebben wij een FAQ (klik hier) opgezet met de meestgestelde vragen over het huren van een springkussen. Feest Mini Feest springkussen past in elke personen auto, mits de achterbanken plat kunnen. De op- en afbouw van het springkussen is eenvoudig zelf te verzorgen. De op- en afbouwinstructies staan ook onderin op deze pagina.

Meer dan alleen het Feest springkussen te huur

Naast het Mini Feest springkussen heeft TimTom nog 100+ andere Thema springkussens, voor ieder wat wils dus. Naast springkussens heeft TimTom ook vele feestattributen te huur, zoals statafelssuikerspinmachinetenten,   heaters en vele andere partymaterialen

 

Producteigenschappen

Lengte
4.0 meter
Breedte
3.1 meter
Hoogte
2.8 meter
Stroombehoefte
1x 1100 watt
Aantal deelnemers
6
Leeftijdsindicatie
Kinderen
Overdekt
Ja
Klimmen
Nee
Obstakels
Nee
Glijbaan
Nee
Vrijwilligers
Minimaal 1 actief persoon die helpt bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja