Flamingo Slide Springkussen huren

Mini flamingo springkussen huren bij Attractieverhuur TimTom
>
  • Mini flamingo springkussen huren bij Attractieverhuur TimTom
  • Mini flamingo springkussen huren bij Attractieverhuur TimTom
  • Flamingo Slide springkussen
<

61,98

1 dag 

excl. BTW

75,00

1 dag

incl. BTW

In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

MINI FLAMINGO SLIDE SPRINGKUSSEN

Speciaal voor de kleinere kinderen zijn deze gave Mini springkussens van TimTom te huur. Deze compacte en lichtgewicht kussens zijn ideaal voor in je voor- of achtertuin, een oprit of zelfs binnen in de kamer of garage. Het Flamingo Slide springkussen is overdekt en heeft als extra een glijbaan in het springkussen zitten. Dus naast dat je op dit springkussen kunt springen, kunnen de kinderen ook naar beneden glijden. Het Flamingo Slide springkussen heeft een leuke full-color print erop. Met het Flamingo springkussen haal je een fantasierijk en vrolijk thema binnen waar elk kind wel blij van wordt. Wacht dus niet te lang en huur snel het Flamingo Thema springkussen!

Het Flamingo Slide springkussen huren bij attractieverhuur TimTom

Het Flamingo Slide springkussen heeft een afmeting van 2.3 bij 3.6 meter en wordt geleverd met blower. Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, zoals gras of kunstgras. Wanneer je het springkussen plaatst op een harde ondergrond (steen) raden wij extra valmatten aan de voorkant + zijkant van het springkussen. Valmatten zijn ook bij ons te huur, deze kan je erbij vinken onder het product in de winkelwagen (kassakoopje).

Veelgestelde vragen springkussens

De meeste vragen over het huren van een springkussen hebben wij al eens gehad, daarom hebben wij een FAQ (klik hier) opgezet met de meestgestelde vragen over het huren van een springkussen. Het Flamingo Slide met glijbaan springkussen past in elke personen auto, mits de achterbanken plat kunnen. De op- en afbouw van het springkussen is eenvoudig zelf te verzorgen. De op- en afbouwinstructies staan ook onderin op deze pagina.

Meer dan alleen het Flamingo Slide springkussen te huur

Naast het Flamingo met glijbaan springkussen heeft TimTom nog 100+ andere Thema springkussens, voor ieder wat wils dus. Naast springkussens heeft TimTom ook vele feestattributen te huur, zoals statafelssuikerspinmachinetenten,   heaters en vele andere partymaterialen

 

Producteigenschappen

Lengte
2.3 meter
Breedte
3.6 meter
Hoogte
3.6 meter
Stroombehoefte
1x 1100 watt
Aantal deelnemers
4
Leeftijdsindicatie
Kinderen vanaf 4 jaar. Max 1.80m
Overdekt
Ja
Klimmen
Ja
Obstakels
Nee
Glijbaan
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 1 actief persoon die helpt bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja