Jonasspel huren

1 dag  150,00
excl. BTW
1 dag 181,50
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

WERK SAMEN VOOR DE WINST

Het Jonasspel is een spannend behendigheidsspel waar goede samenwerking voor vereist is. Maximaal vier koppels betreden tegelijk het speelveld. Het doel van het Jonasspel is om via het jonaskleed een bal in de basket te jonassen. Het team dat op het eind de meeste ballen in de basket heeft gegooid wint het Jonasspel.

EEN JONASSPEL HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Het Jonasspel is het behendigheid spelelement voor op uw zeskamp. U kunt Het Jonasspel in vier verschillende vormen huren bij Attractieverhuur TimTom. De offerte op maat geeft u keuze uit: afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouwen en compleet verzorgd. Het Jonasspel is tevens voorzien van gebruikershandleiding incl. gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Als alternatief voor het huren van de Jonasspel zou u eens kunnen kijken naar de Klaverbungee, de Slingerbal of de Bungee Run .

SAMENWERKEN IN EEN ZESKAMP

Tijdens het jonasspel is samenwerking heel erg belangrijk. Binnen ons assortiment aan zeskamp spellen hebben we verschillende soorten teambuilding spellen. Als u voor een echte teambuilding dag wilt gaan, kunt u kiezen voor het organiseren van een zeskamp. U hebt dan een hele dag plezier aan onze teambuilding spellen en zult er sterker uitkomen dan eerst. Echte vriendschappen en teams ontstaan door onze zeskampen. Een zeskamp huren doet u voordelig en gemakkelijk bij Attractieverhuur TimTom. Ons personeel is door jarenlange ervaring gespecialiseerd als het gaat om het organiseren van zeskampen. Wanneer u een vraag heeft, kunt u altijd terecht bij ons personeel. Zij helpen u met plezier verder.

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

Het Jonasspel is voorzien van een typegoedkeuring, omdat wij altijd met veilige attracties werken van Hollandse makelij. Zo hebben we altijd beschikking over A-kwaliteit. Naast onze kwaliteit zijn we trots op onze service. We zijn zo flexibel mogelijk om samen met de klant tot een prachtig, grensverleggend leuk eindresultaat te komen.

Producteigenschappen

Lengte
9.0 meter
Breedte
9.0 meter
Hoogte
4.25 meter
Stroombehoefte
1x 1100 watt
Aantal deelnemers
8
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja