Klaverbungee huren

1 dag  150,00
excl. BTW
1 dag 181,50
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

KLAVERBUNGEE: GOOI ALLES IN DE STRIJD!

Versla de weerstand van je tegenstander met een directe krachtmeting in de Klaverbungee. In de Klaverbungee zitten twee deelnemers met elastiek aan elkaar vast en beiden hebben maar èèn doel: zoveel mogelijk kussens naar de finish brengen. Een pittige opdracht voor de deelnemers, maar een hilarisch tafereel voor de toeschouwers! De Klaverbungee staat garant voor een dag vol vertier.

KLAVERBUNGEE HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

De Klaverbungee is een spelelement met zeer hoog competitief niveau. U kunt de Klaverbungee in vier verschillende vormen huren bij Attractieverhuur TimTom. De offerte op maat geeft u keuze uit: afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouwen en compleet verzorgd. Als alternatief voor het huren van de Klaverbungee zou u eens kunnen kijken naar de Bungee Run , de Slingerbal of de Bungee Trampoline.

EEN LEUKE DAG MET EEN ZESKAMP

Wilt u een hele dag vol met leuke activiteiten en spelletjes? Dan is een zeskamp organiseren echt iets voor u! Met een zeskamp kunt gebruik maken van de klaverbungee, maar ook van nog veel meer leuke zeskamp spellen. U heeft keuze meer dan +25 verschillende spellen om heel de dag mee bezig te zijn. Het kan voorkomen dat het organiseren van een zeskamp wat gedoe en geregel met zich meebrengt. U kunt dan kiezen voor bijvoorbeeld een zeskamp pakket. Dit zeskamp pakket is samengesteld door ons gespecialiseerd personeel met jarenlange ervaring. Verder kunt u altijd bij ons terecht met vragen over de klaverbungee of een zeskamp.

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

De Klaverbungee is gemaakt door onze Nederlandse leverancier en dus van uitstekende kwaliteit . Zodoende hebben wij bij Attractieverhuur TimTom gekeurde en vooral veilige attracties. Naast onze veilige attracties willen we onszelf onderscheiden in het bieden van onze services. We zijn altijd heel flexibel opgesteld om de wensen van de klant zo goed mogelijk te vervullen.

Producteigenschappen

Lengte
10.0 meter
Breedte
10.0 meter
Hoogte
3.0 meter
Stroombehoefte
1 x 1100 watt
Aantal deelnemers
4
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja