Jungle springkussen huren

mini  jungle overdekt springkussen huren bij attractieverhuur TimTom
>
  • mini  jungle overdekt springkussen huren bij attractieverhuur TimTom
  • mini  jungle overdekt springkussen huren bij attractieverhuur TimTom
  • Jungle springkussen
<

61,98

1 dag 

excl. BTW

75,00

1 dag

incl. BTW

In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

JUNGLE OVERDEKT SPRINGKUSSEN

Speciaal voor de kleinere kinderen zijn deze gave Mini springkussens van TimTom te huur. Deze compacte en lichtgewicht kussens zijn ideaal voor in je voor- of achtertuin, een oprit of zelfs binnen in de garage. Het Jungle springkussen is overdekt en heeft een leuke full-color print erop. Met het Jungle springkussen haal je een fantasierijk en vrolijk thema binnen waar elk kind wel blij van wordt. Wacht dus niet te lang en huur snel het Jungle Thema springkussen!

Het Jungle springkussen huren bij attractieverhuur TimTom

Het Jungle springkussen heeft een afmeting van 4.0 x 3.1 meter en wordt geleverd met blower. Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, zoals gras of kunstgras. Wanneer je het springkussen plaatst op een harde ondergrond (steen) raden wij extra valmatten aan de voorkant van het springkussen. Valmatten zijn ook bij ons te huur, deze kan je erbij vinken onder het product in de winkelwagen (kassakoopje).

Veelgestelde vragen springkussens

De meeste vragen over het huren van een springkussen hebben wij al eens gehad, daarom hebben wij een FAQ (klik hier) opgezet met de meestgestelde vragen over het huren van een springkussen. Het Jungle springkussen past in elke personen auto, mits de achterbanken plat kunnen. De op- en afbouw van het springkussen is eenvoudig zelf te verzorgen. De op- en afbouwinstructies staan ook onderin op deze pagina.

Meer dan alleen het Jungle springkussen te huur

Naast het Jungle springkussen heeft TimTom nog 100+ andere Thema springkussens, voor ieder wat wils dus. Naast springkussens heeft TimTom ook vele feestattributen te huur, zoals statafelssuikerspinmachine
popcornmachinetentenheaters en vele andere partymaterialen

 

Producteigenschappen

Lengte
4.0 meter
Breedte
3.1 meter
Hoogte
2.8 meter
Stroombehoefte
1x 1100 watt
Aantal deelnemers
4
Leeftijdsindicatie
Kinderen
Overdekt
Ja
Klimmen
Nee
Obstakels
Nee
Glijbaan
Nee
Certificaat
Ja