Mini Feest springkussen huren

1 dag  61,98
excl. BTW
1 dag 75,00
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

MINI FEEST SPRINGKUSSEN

Speciaal voor de kleinere kinderen zijn deze gave Mini springkussens van TimTom te huur. Deze compacte en lichtgewicht kussens zijn ideaal voor in je voor- of achtertuin, een oprit of zelfs binnen in de kamer of garage. Het Mini Feest springkussen is overdekt en heeft een leuke full-color print erop. Daarnaast heeft dit springkussen als extra element: een object midden in het springkussen. Met het Feest springkussen haal je een fantasierijk en vrolijk thema binnen waar elk kind wel blij van wordt. Wacht dus niet te lang en huur snel het Mini Feest Thema springkussen!

Het Mini Feest springkussen huren bij attractieverhuur TimTom

Het Mini Feest springkussen heeft een afmeting van 3.1 bij 2.3 meter en wordt geleverd met blower. Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, zoals gras of kunstgras. Wanneer je het springkussen plaatst op een harde ondergrond (steen) raden wij extra valmatten aan voorkant van het springkussen. Valmatten zijn ook bij ons te huur, deze kan je erbij vinken onder het product in de winkelwagen (kassakoopje).

Veelgestelde vragen springkussens

De meeste vragen over het huren van een springkussen hebben wij al eens gehad, daarom hebben wij een FAQ (klik hier) opgezet met de meestgestelde vragen over het huren van een springkussen. Het Mini Feest springkussen past in elke personen auto, mits de achterbanken plat kunnen. De op- en afbouw van het springkussen is eenvoudig zelf te verzorgen. De op- en afbouwinstructies staan ook onderin op deze pagina.

Meer dan alleen het Mini Feest springkussen te huur

Naast het Mini Feest springkussen heeft TimTom nog 100+ andere Thema springkussens, voor ieder wat wils dus. Naast springkussens heeft TimTom ook vele feestattributen te huur, zoals statafelssuikerspinmachine,  popcornmachine,  tenten,  heaters en vele andere partymaterialen.

 

Producteigenschappen

Lengte
3.1 meter
Breedte
2.3 meter
Hoogte
2.4 meter
Stroombehoefte
1x 1100 watt
Aantal deelnemers
4
Leeftijdsindicatie
Kinderen van 4 tot 14 jaar. Max 1.80m
Overdekt
Ja
Klimmen
Ja
Obstakels
Ja
Glijbaan
Nee
Vrijwilligers
Minimaal 1 actief persoon die helpt bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja