Mini Multifun Superhelden springkussen huren

mini multifun superhelden springkussen huren bij attractieverhuur TimTom
>
  • mini multifun superhelden springkussen huren bij attractieverhuur TimTom
  • mini multifun superhelden springkussen huren bij attractieverhuur TimTom
  • mini multifun superhelden springkussen huren bij attractieverhuur TimTom
<

70,25

1 dag 

excl. BTW

85,00

1 dag

incl. BTW

In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

MINI MULTIFUN SUPERHELDEN SPRINGKUSSEN

Speciaal voor de kleinere kinderen zijn deze gave Mini springkussens van TimTom te huur. Deze compacte en lichtgewicht kussens zijn ideaal voor in je voor- of achtertuin, een oprit of zelfs binnen in de kamer of garage. Het Mini Superhelden springkussen is overdekt en heeft als extra een glijbaan aan de zijkant van het springkussen zitten. Dus naast dat je op dit springkussen kunt springen, kunnen de kinderen ook naar beneden glijden. Het superhelden springkussen heeft een leuke full-color print erop. Daarnaast heeft dit springkussen als extra element: een object midden in het springkussen. Met het Multifun Superhelden springkussen haal je een fantasierijk en vrolijk thema binnen waar elk kind wel blij van wordt. Wacht dus niet te lang en huur snel het Mini Superhelden Thema springkussen!

Het Mini Multifun Superhelden springkussen huren bij attractieverhuur TimTom

Het Mini Superhelden springkussen heeft een afmeting van 3.1 bij 4.1 meter en wordt geleverd met blower. Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, zoals gras of kunstgras. Wanneer je het springkussen plaatst op een harde ondergrond (steen) raden wij extra valmatten aan de voorkant + zijkant van het springkussen. Valmatten zijn ook bij ons te huur, deze kan je erbij vinken onder het product in de winkelwagen (kassakoopje).

Veelgestelde vragen springkussens

De meeste vragen over het huren van een springkussen hebben wij al eens gehad, daarom hebben wij een FAQ (klik hier) opgezet met de meestgestelde vragen over het huren van een springkussen. Het Mini Superhelden met glijbaan springkussen past in elke personen auto, mits de achterbanken plat kunnen. De op- en afbouw van het springkussen is eenvoudig zelf te verzorgen. De op- en afbouwinstructies staan ook onderin op deze pagina.

Meer dan alleen het Mini Superhelden springkussen te huur

Naast het Mini Superhelden met glijbaan springkussen heeft TimTom nog 100+ andere Thema springkussens, voor ieder wat wils dus. Naast springkussens heeft TimTom ook vele feestattributen te huur, zoals statafels,  suikerspinmachine,  
popcornmachine,  tenten,  heaters en vele andere partymaterialen

Producteigenschappen

Lengte
3.1 meter
Breedte
4.1 meter
Hoogte
2.4 meter
Stroombehoefte
1x 1100 watt
Aantal deelnemers
4
Leeftijdsindicatie
Kinderen
Overdekt
Ja
Klimmen
Ja
Obstakels
Ja
Glijbaan
Ja
Certificaat
Ja