Obstacle stormbaan (50 meter) huren

1 dag  705,00
excl. BTW
1 dag 853,05
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

THE OBSTACLE STORMBAAN HUREN

De Obstacle Run van Attractieverhuur TimTom is een stormbaan van maar liefst 50 meter (!). Deze stormbaan spreekt veel doelgroepen aan, en bevat uitdagende elementen. Bij de Obstacle stormbaan wordt als eerst begonnen met een Basejump van maar liefst 6 meter hoog. Na de Dubbele basejump komt de volgende uitdaging, namelijk de Take out stormbaan. Om de Obstacle Stormbaan af te sluiten volgt er nog een Adventure stormbaan. om de Obstacle stormbaan af te maken.

DE OBSTACLE RUN (50M) HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Als u de Obstacle Run stormbaan huurt bij Attractieverhuur TimTom heeft u bovendien gelijk drie geweldige 6-kamp elementen in huis. De 50 meter stormbaan kan op vier verschillende manieren gehuurd worden. De verschillende huur vormen zijn: afhalen, bezorgd en opgehaald, bezorgd inclusief op- en afbouw en compleet verzorgd. Wanneer u een nog grotere stormbaan wilt creëren is dit ook mogelijk bij Attractieverhuur TimTom.

STORMBAAN HUREN

We hebben verschillende soorten stormbanen in ons assortiment waaruit je kunt kiezen om voor een stormbaan huren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een lange stormbaan van maar liefst 90 meter, maar ook hebben we hele hoge stormbanen van 7,5 meter. Super leuk als je van een uitdaging houdt. Een stormbaan kies je op basis van de mensen waarmee je het wilt doen en het terrein. Als je hierover vragen hebt, kun je ons personeel altijd bereiken. Zij hebben jarenlange ervaring als het gaat om deze stormbanen.

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

De Obstakel stormbaan is een 50 meter lange stormbaan die bij jong en oud tot opwinding zal zorgen! De Obstacle stormbaan bestaat uit de volgende drie elementen, namelijk Basejump, Take out stormbaan en Adventure stormbaan. Wij streven ernaar onze attracties altijd van A-kwaliteit te voorzien. De BigBig Hindernisbaan is een unieke attractie die elke deelnemer zal verblijden.

Producteigenschappen

Lengte
50.0 meter
Breedte
4.0 meter
Hoogte
6.0 meter
Stroombehoefte
2x 1100 & 4x 1500 watt
Aantal deelnemers
28
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Klimmen
Ja
Obstakels
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 4 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja